Κακοκαιρία Daniel: 10 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Στους τέσσερις οι αγνοούμενοι

Δεν είναι γνωστό πού βρέθηκαν τα τρία τελευταία θύματα

Οι υλικές ζημιές της κακοκαιρίας είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στα θύματά της, τα οποία, πλέον, με βάση την τελευταία πληροφόρηση το απόγευμα της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, είναι 10. Δεν έχει γίνει γνωστή η περιοχή που βρέθηκαν τα τρία τελευταία θύματα. Πάντως, η σορός μιας γυναίκας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή στην Παραλία Θεοτόκο, νότια του Πηλίου. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός περισυνελέγη από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Οπως έγινε επίσης γνωστό από το Λιμενικό Σώμα, δύο τριμελείς ομάδες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών με δύο πνευστά πλωτά επιχειρούν από χθες στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας. Από τη ΜΥΑ απεγκλωβίστηκαν χθες σε 4 επιχειρήσεις 5 άτομα. Σήμερα απεγκλωβίστηκαν άλλα 35 ακόμα από δυσπρόσιτα σημεία, που προσεγγίζουν μόνο οι βατραχάνθρωποι.

Οι νεκροί μετριούνταν εννέα, έως ότου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε στην ενημέρωση το απόγευμα της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου πως τα θύματα έφτασαν τους 10, ενώ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις διάσωσης σε διάφορα σημεία των περιοχών που επλήγησαν.

Παράλληλα, όπως είπε ο κ. Κικίλιας, καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει σε φράγμα και τόνισε: «Προσοχή στα fake news».

Διαβάστε αναλυτικά στο parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News