Τζωρτζίνα Λιώση - Ντένης Μακρής: Μυστικός γάμος για το ζευγάρι του «Ταμάμ»

Από το ξεκίνημα της σχέσης τους, η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να μην απασχολούν τα μέσα, παρά μόνο με τη δουλειά τους. Πιστοί στη φιλοσοφία τους, το βράδυ του Σαββάτου (09/09) παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζωρτζίνα Λιώση έλαμπε μέσα στο απλό, αλλά ταυτόχρονα τόσο ξεχωριστό νυφικό της, ενώ επέλεξε κόκκινα πέδιλα, θέλοντας να κάνει τη διαφορά. Βέβαια, ακόμη κι αυτά δεν τα φόρεσε για πολύ, αφού όταν το κέφι απογειώθηκε, προτίμησε ένα ζευγάρι λευκά sneakers, ώστε να μπορεί να χορεύει με μεγαλύτερη άνεση. Ο Ντένης Μακρής από την πλευρά του, ήταν σίγουρα ένας εναλλακτικός γαμπρός, αφού προτίμησε ένα λευκό πουκάμισο με ανάγλυφα σχέδια και όχι το κλασικό κοστούμι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χωρίς να έχει γίνει νωρίτερα γνωστό το παραμικρό. Η αποκάλυψη του γάμου έγινε στα social media μετά την τέλεσή του, από τον συγγραφέα και φίλο του ζευγαριού, Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram στιγμές από την όμορφη βραδιά.

Το ζευγάρι, που σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς «Ταμάμ», όπου εργάστηκαν μαζί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News