Η απάντηση Λιάγκα σε Κασσελάκη για τη «μαϊμού» γιαγιά: «Δεν ζητάω συγγνώμη, δεν ξέρεις καλά ελληνικά»

Λιάγκας Κασσελάκης

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος στο θέμα της γυναίκας που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Την δική του απάντηση στο θέμα με την «μαϊμού» γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώσεις της οποίας φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του, έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού», εμφανώς εκνευρισμένος, αρνήθηκε ότι έχει κάνει κάποιο λάθος και στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τον υποψήφιο αρχηγό στου ΣΥΡΙΖΑ πρώτον επειδή «δεν ξέρει καλά ελληνικά» και στη συνέχεια επειδή «δεν έχει καλούς συμβούλους».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του «άδειασε» την εκπομπή αλλά και τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τη συγκεκριμένη κυρία, που εμφανίστηκε ως «γιαγιά του» και δήλωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία», δεν την έχει δει ποτέ του.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Στην έναρξη του «Πρωινού» της Τετάρτης (20/9) ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την απάντησή του λέγοντας αρχικά: «Είμαι ένας άνθρωπος από τους λίγους σε αυτή την πιάτσα τη δημοσιογραφική που έχω κάνει λάθη, τα έχω παραδεχτεί, τα έχω πληρώσει σε χρήματα και επαγγελματικό παρκάρισμα. Απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς και όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος και όχι εγώ και άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους, δεν το πάει καλά το πράγμα. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η καλύτερη λύση και για τον ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύω ότι είναι και μία λύση που συμβολίζει πολλά πράγματα μπροστά για τα ελληνικά πολιτικά και κοινωνικά δεδομένα».

Και συνέχισε…

Λίγο αργότερα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επανήλθε στο συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας: «Έβγαλε μία ανακοίνωση ο κύριος Κασσελάκης και θα απαντήσω σε όλα ένα προς ένα, διότι ο κύριος Κασσελάκης είπε ότι σκοπεύει να ξεδοντιάσει τους δικαστές και τους δημοσιογράφους. Αν με αυτή την ανακοίνωση ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων και το ξεκίνησε από την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μια χαρά και ότι το ξεδόντιασμα ήταν άστοχο. Θα πω γιατί. Ή ο ίδιος δεν το είδε, ή ακόμα τα ελληνικά του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος, διότι ξεκάθαρα εχθές το είπα ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά, μητέρα του μπαμπά του ή μητέρα της μαμάς του, είναι μία πιο μακρινή γιαγιά και το τόνισα.

Μάλιστα, στο βίντεο που προεβλήθη εχθές αφήσαμε την ίδια την κυρία να μιλάει και να περιγράφει ακριβώς για τη σχέση της με τον κύριο Κασσελάκη. Αν λοιπόν εγώ, υποθέσουμε ότι ήθελα να κάνω προβοκάτσια, δεν θα έβαζα την ίδια να λέει ποια είναι η σχέση, θα έλεγα εγώ ότι είναι η κανονική γιαγιά.

Το λάθος μας και ψέγω τους συνεργάτες μου από χθες, είναι ότι στον τίτλο από κάτω, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω, ρωτήστε κύριε Κασσελάκη μου και τις εκπομπές που είστε φιλικός προς αυτές και τους δίνετε τα αποκλειστικά σας, ότι ο παρουσιαστής δεν μπορεί να γνωρίζει τον τίτλο που θα μπει σε ένα θέμα. Καταχέρισα τους συνεργάτες μου για αυτό λάθος και παρακαλώ πολύ να βάλετε γιαγιά σε εισαγωγικά ή να βάλετε μακρινή συγγενής. Είπαμε ότι είναι μία μακρινή συγγενής.

Σας πιστεύω ότι δεν την έχετε δει ποτέ, προφανώς. Γιατί να υιοθετήσουμε αυτά που λέει ότι ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία; Μπορεί και να μην ψηφίσατε. Είναι μαζί στο παραβάν σας; Ακόμη και να έχει δίκιο και να ψηφίσατε ΝΔ ή να ήσασταν ΝΔ, γιατί το θεωρείτε κακό; Δηλαδή δεν έχουμε δει άλλους πολιτικούς να αλλάζουν κόμματα; Γιατί θεωρείτε ότι κάποιος το έκανε για να σας πλήξει; Ψάξτε κύριε Κασσελάκη μου σε άλλες εκπομπές ελληνικές, άλλους δημοσιογράφους φίλους σας που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν και υποδύονταν άλλους ανθρώπους για να κάνουν τηλεθέαση είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αντί να μας στείλετε λουλούδια…»

Όμως δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε λέγοντας πως «η κυρία η συγκεκριμένη λοιπόν, έχει μία μακρινή συγγένεια με εσάς, την οποία τη λέει. Από ότι κατάλαβα ο εγγονός της με εσάς πρέπει να είστε τρία ξαδέρφια, είναι μια μακρινή συγγενής και σας πιστεύω 100% ότι δεν τη γνωρίζετε. Αντί, λοιπόν, ειλικρινά, να μου στείλετε μία ανθοδέσμη, να μου στείλετε ένα κουτί σοκολατάκια, που από αυτήν εδώ την εκπομπή ανακαλύπτουμε το γενεαλογικό σας δέντρο και σας γνωρίζουμε τους συγγενείς που δεν γνωρίζετε, με χιούμορ γιατί έχετε και χιούμορ. Και γαμώτο έχετε και πολύ ωραίο χαμόγελο, όταν χαμογελάτε είστε αφοπλιστικά όμορφος.

Αντί να το αντιμετωπίσετε με χιούμορ, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας και ότι από κάπου σας κρατάμε και θέλουμε να σας κάνουμε κακό; Πώς είναι δυνατόν από τη μία να χαίρομαι που εκλεχθήκατε και από την άλλη να θέλω να σας κάνω κακό; Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε κακούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Κλείστε τα αυτιά σας σε Σειρήνες που θέλουν να κάνουν κακό σε εμάς και κάνουν κακό και σε εσάς. Δείτε πραγματικά από αυτούς που σας πλησιάζουν, και είναι πολλοί, ποιοι είναι κοντά σας πραγματικά και ποιοι είναι κοντά σας για συμφέρον. Γιατί από χθες βλέπω παπαγαλάκια συναδέλφους, που κάποιους τους έχω βοηθήσει και στο παρελθόν, που οικειοποιήθηκαν το fake γιαγιά. Ντροπή κύριοι συνάδελφοι. Ντροπή. Χιούμορ ήταν, μία υπαρκτή μακρινή συγγενής, που προφανώς δεν την γνωρίζατε. Πού σας κάναμε κακό; Εκτός αν και εσείς θέλετε αυλικούς να σας γλείφουν πατόκορφα, αν ψάχνετε τέτοιον, σε εμένα δεν θα τον βρείτε» κατέληξε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό».

 

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News