Viral: Ο σκύλος του Στέφανου Κασσελάκη τα... κάνει σε live σύνδεση!

Οι τηλεοπτικές κάμερες καραδοκούν και ακολουθούν στον Στέφανο Κασσελάκη σε κάθε του βήμα. Το πρωί της Κυριακής τον ακολούθησαν στη βόλτα με τον σκύλο του, ο οποίος δεν νοιάστηκε για τους δημοσιογράφους και… ανακουφίστηκε σε live σύνδεση!

Από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Τον έχουμε δει σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς του. Μάθαμε ότι πάει γυμναστήριο, ότι κάνει βάρη, πόσα βάρη σηκώνει στο γυμναστήριο και γενικώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνει… βήμα χωρίς να υπάρχει κάποια κάμερα που να… καραδοκεί.

Αυτό συνέβη και το πρωί της Κυριακής (24/09), όταν λίγες ώρες πριν το εκλογικό αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, βγήκε για την καθιερωμένη πρωινή βόλτα του σκύλου του. Οι κάμερες δεν τον άφησαν ούτε σε αυτή τη στιγμή, αλλά ο σκυλάκος δεν πτοήθηκε. Έκανε κανονικά την ανάγκη του, αδιαφορώντας για τους δημοσιογράφους!

Ο Στέφανος Κασσελάκης αμέσως έβγαλε από την τσέπη του τα ειδικά σακουλάκια που κουβαλούσε, μάζεψε τις ακαθαρσίες και κατευθύνθηκε στον πλησιέστερο κάδο για να πετάξει το σακουλάκι, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε κάθε υπεύθυνο ιδιοκτήτη σκύλου.

Δείτε στο 2.33′ τον σκύλο του Στέφανου Κασσελάκη να κάνει την ανάγκη του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News