ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης

Εurokinissi

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα μετά από δύο ψηφοφορίες στην κάλπη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα μετά από δύο ψηφοφορίες στην κάλπη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνει την σκυτάλη της αρχηγίας από τον Αλέξη Τσίπρα, μετά από 15 χρόνια. Το φαβορί που ανέδειξε η κάλπη της πρώτης Κυριακής, άφησε πίσω την Έφη Αχτσιόγλου με την οποία μονομάχησε για την προεδρία στο κόμμα.

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά πριν τις 23:00 η Έφη Ατσιόγλου τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για την νίκη του.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιάννης Δρόσος.

Στο 75% έλαβαν:

Από αύριο η Κουμουνδούρου έχει νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος παρά την ακραία πόλωση και την εικόνα διάλυσης που προκάλεσε η παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό της Αριστεράς, μιλάει για ενότητα στο κόμμα, αλλά και ριζικές αλλαγές.

Η επόμενη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά από έναν προεκλογικό αγώνα που τα είχε όλα. Ακραία πόλωση, απειλές διάσπασης και επιθέσεις που απειλούσαν την συνοχή του κόμματος μετατρέποντας την προεκλογική μάχη σε αρένα, ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να πάρει την πρωτιά και να γίνει από αύριο ο νέος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια θα είναι την επόμενη ημέρα η εικόνα και το μέλλον του κόμματος; Ακόμη κανείς δεν μπορεί να απαντήσει, ούτε καν στο ενδεχόμενο της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ που ως σενάριο δεν έφυγε ποτέ από την προεκλογική συζήτηση για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News