Κασσελάκης: Γιατί τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ψήφισε η μητέρα του

Κασσελάκης: Γιατί τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ψήφισε η μητέρα του

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήρε την ψήφο της μητέρας του στην εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου, όπου ήταν και ο νικητής.

Μα ψήφο παραπάνω από τις συνολικά 74.285 που ανά την επικράτεια συγκέντρωσε στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ (έναντι των 58/425 της Έφης Αχτσιόγλου) θα μπορούσε να έχει ο Στέφανος Κασσελάκης, αν τον είχε ψηφίσει και η μητέρα του!

Όπως αναφέρει την Τρίτη ο Βηματοδότης, η Λία Κασσελάκη, μητέρα του νέο Προέδρου του κόμματος, δεν ήταν εξ αυτών που τον επέλεξαν για την ηγεσία.

Ο λόγος δεν είχε να κάνει με κάποια καθυστέρηση στη διαδικασία που της στέρησε τη δυνατότητα να στηρίξει τον γιο της. Την ψήφο της ο Στέφανος Κασσελάκης τη στερήθηκε «επειδή στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση δεν είχε εγγραφεί στους καταλόγους και δεν είχε το δικαίωμα να ψηφίσει», όπως διαβάσαμε σχετικώς.

Όπως και να είχε πάντως, η Λία Κασσελάκη εμφανίστηκε υπερήφανη για τον γιο της και του ευχήθηκε να είναι ο νικητής των εκλογών.

Μάλιστα όταν έφθασε στην Αθήνα την υποδέχθηκε ο Στέφανος μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ και φαινόταν συγκινημένη. Προεξόφλησε πως περιμένει νίκη και είπε για τον γιο της: «Να αγαπάει την πατρίδα του και να πράττει το σωστό για όλο τον κόσμο. Έχει τη δύναμη και έχει και την αντοχή να μπορέσει να ανταπεξέλθει παντού! Είναι αληθινός, είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει για την ψυχή του και για το καλό του τόπου, είναι φιλόπατρης».

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News