Ανδρέας Μικρούτσικος: Χάος στον “αέρα” της εκπομπής της Καινούργιου για τον Κασσελάκη – “Είσαι αγενέστατη! Δικτατορία!”

Ξέφυγε η κατάσταση στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” με την αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσιο και Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Μεγάλη λεκτική αντιπαράθεση στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ήρθαν σε αντιπαράθεση στο πλατό της εκπομπής.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου την ώρα που έπαιζε ρεπορτάζ για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτει. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω», τόνισε η δημοσιογράφος, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα».

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακολούθησε μια πολύ έντονη στιχομυθία:

Χρύσλα: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Ανδρέας: «Είσαι αγενέστατη!»

Χρύσλα: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην προσπάθειά της ηρεμήσει τα πνεύματα, ζήτησε από τους συνεργάτες της να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο…

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό του Alpha, λέγοντας: «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live!».

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News