Τροχαία: Η λύση για να μειωθούν τα μποτιλιαρίσματα - Τι θα υπάρχει πλέον στον Κηφισό!

Η Τροχαία ξεκίνησε τις παρεμβάσεις για να αποφευχθούν πλέον τα μποτιλιαρίσματα στον πολύπαθο Κηφισό.

Η Τροχαία ξεκίνησε τις παρεμβάσεις για να αποφευχθούν πλέον τα μποτιλιαρίσματα στον πολύπαθο Κηφισό που καθημερινά οι οδηγοί βρίσκονται σε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Ο Διοικητής του Γ’ Τμήματος της Τροχαίας ΒΑ Αττικής, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ και εξήγησε πώς θα λειτουργούν οι “ράμπο” του Κηφισού.

«Από χθες το πρωί δύο γερανοφόρα οχήματα της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής επικουρούμενα από τους δικυκλιστές της Τροχαίας επιτηρούν το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Το ένα γερανοφόρο βρίσκεται στη γέφυρα Βρυούλων, το άλλο γερανοφόρο βρίσκεται έξω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού» τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος και εξήγησε:

«Έχει γίνει σχεδιασμός για τη θέση τους ώστε να μην παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και κυρίως για όταν χρειαστεί να έχουμε μία άμεση επέμβαση, μία έγκαιρη ενημέρωση και γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των οδηγών, ώστε να μπορέσουμε να απομακρύνουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα ακινητοποιημένα οχήματα λόγω μηχανικής βλάβης που ακινητοποιούνται ή λόγω τροχαίων με υλικές ζημιές».

Ο κ. Γεωργακόπουλος εξήγησε ότι υπάρχουν ταυτόχρονα και άλλες δράσεις της Τροχαίας Αττικής, όπως για τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, όπου υπάρχουν τα μπλόκα της Διεύθυνσης Τροχαίας σε καθημερινή βάση.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News