Αποκάλυψη – σοκ για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Η Ντινάμο κρύβει ότι έσωσε ένα μέλος των ΒΒΒ»

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Δημοσιεύματα στην Κροατία αποκαλύπτουν πως η Ντινάμο φυγάδευσε χούλιγκαν των ΒΒΒ που συμμετείχε στα επεισόδια της Φιλαδέλφειας.

Το «National» έφερε στο φως της δημοσιότητας μία σοκαριστική πληροφορία για το βράδυ των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Το κροατικό περιοδικό αναφέρει πως η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε χούλιγκαν των ΒΒΒ. Όχι έναν οποιοδήποτε αλλά τον γιο ενός μέλος του συμβουλίου που μπλέχτηκε στα αιματηρά επεισόδια.

Αναλυτικά όσα γράφονται στο δημοσίευμα: «Ο Ντίνο Κόρντιτς κρύφτηκε σε έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του, Ζέλικο Κόρντιτς, υπάλληλο και μέλος του συμβουλίου της Ντινάμο. Αυτός κάλεσε την πρόεδρο, Βλάκτα Πέρας στην Αθήνα κι εκείνη έστειλε τους Μιλιένκο Σάκομαν (σ.σ. υπεύθυνος του γηπέδου) και Μπρούνο Μάρκοβιτς (σ.σ. υπεύθυνος για τα ταξίδια) να τον παραλάβουν.

Ο Ζέλικο Κόρντιτς επιβεβαίωσε τα πάντα στην αστυνομία. Στη Ντινάμο φοβούνται πιθανές κυρώσεις για τη Βλάτκα Πέρας και τον σύλλογο. Αν ο Ντίνο Κόρντιτς θεωρούταν ύποπτος, η ελληνική αστυνομία θα είχε ζητήσει ήδη την έκδοσή του, επειδή το όνομά του βρισκόταν στη λίστα των οπαδών που μπήκαν στην Ελλάδα.

Το “National” έχει μάθει από αρκετές πηγές ότι κοντά στην ηγεσία της Ντινάμο ότι ολόκληρος ο σύλλογος “κάθεται στα καρφιά” εδώ και 1,5 μήνα. Αυτό συμβαίνει λόγω του φόβου ότι θα διαρρεύσει η πληροφορία πώς στις 8 Αυγούστου, όταν η αποστολή επέστρεφε από την Αθήνα έπειτα από την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ λόγω των επεισοδίων που οδήγησαν στον θάνατο ενός Έλληνα οπαδού, στο αεροπλάνο υπήρχε ένας “παράξενος επιβάτης”.

Συγκεκριμένα, 64 μέλη της αποστολής της Ντινάμο ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Αυτός ο λαθρεπιβάτης, το 65ο άτομο στο αεροπλάνο, ήταν ένα από τα μέλη των Bad Blue Boys που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια και μετά τις μαζικές συλλήψεις των Κροατών οπαδών φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο όπου έμενε η αποστολή της Ντινάμο, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας, τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ και τον έφεραν πίσω στο Ζάγκρεμπ».

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News