Νίκος Γέμελος: Όλα τα «αστέρια» του αθλητισμού στο πλευρό του...

Ήταν όλοι τους εκεί… Παλιές και νέες δόξες του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Red Swim Academy στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη συγκέντρωση που έκανε ο Νίκος Γέμελος για τους φίλους του, λίγα 24ωρα πριν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών…

Από το κάλεσμα του Νίκου Γέμελου δεν έλειπε κανείς… Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής κολύμβησης υποδέχθηκε τους φίλους του στην ακαδημία εκμάθησης κολύμβησης «Red Swim Academy», που διατηρεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε μια λαμπερή βραδιά. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι λαμπερή, αφού τον Νίκο Γέμελο τίμησαν με την παρουσία τους παλιές και νέες δόξες του ελληνικού αθλητισμού.

Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Εκτός από το ότι ο Νίκος Γέμελος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, τους δύο άνδρες συνδέει πολύχρονη και στενή φιλία.

«Σπουδαία μέρα η χθεσινή, έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που νιώθω την αγάπη, τη στήριξη και τον σεβασμό τους. Ανθρώπους που βαδίζουμε μαζί δεκαετίες τώρα στον Πειραιά και που έκαναν τη χθεσινή συνάντηση στο Red Academy, με αφορμή την υποψηφιότητα μου ως δημοτικού συμβούλου με τον “Πειραιά Νικητή”, ξεχωριστή. Η παρουσία σας, ήταν ένα μήνυμα εμπιστοσύνης, που μου δίνει αστείρευτη δύναμη για να πορευτώ με αποφασιστικότητα και να κάνω το όραμα μου γι’ αυτήν την πόλη πραγματικότητα. Για να πάμε τον Πειραιά μπροστά! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν και βοήθησαν για την υπέροχη αυτή βραδιά, αλλά κυρίως την οικογένειά μου, που βρίσκεται δίπλα μου σε κάθε μου βήμα και τον φίλο, Γιάννη Μώραλη, τον δικό μας καπετάνιο του Πειραιά», σημειώνει ο Νίκος Γέμελος στην ανάρτησή του στο Facebook.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News