Βαγγέλης Μαρινάκης: Το νέο επιχειρηματικό βήμα του!

Συνεχίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της ναυτιλίας, έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά πασίγνωστης εταιρείας!

Έχει αποδείξει ότι διαθέτει την ικανότητα να πετύχει ό,τι βάλει στο μυαλό του. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη ετοιμάζει ένα νέο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της ναυτιλίας, σύμφωνα με το Euro2day.gr, έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της εταιρείας «Κωτσόβολος»!

Ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί τον τρίτο πόλο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της «Κωτσόβολος», μετά τη ΔΕΗ και τον όμιλο Quest.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, το ενδιαφέρον για την εξαγορά της «Κωτσόβολος» βασίζεται σε ένα σχέδιο συνεργειών που θα μπορούσαν να προκύψουν ανάμεσα στις υπόλοιπες επενδύσεις του ομίλου. Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος έχει επενδύσει στη δημιουργία του marketplace Shopflix, το οποίο διαθέτει online παρουσία.

Η προσφορά που κατατέθηκε μέσω της Citi και τέθηκε υπόψη της μητρικής Currys αφορά σε επένδυση αποκλειστικά του ομίλου. Σε δεύτερο χρόνο ενδέχεται να υπάρξουν και τρίτοι επενδυτές μειοψηφίας, εάν και εφόσον η προσφορά Μαρινάκη πλειοδοτήσει στον συγκεκριμένο άτυπο διαγωνισμό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News