Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έγινε best seller και πόζαρε γυμνή στο instagram

Η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγινε best seller μέσα σε λίγες μέρες και η ίδια βρήκε έναν τρόπο να το γιορτάσει!!

Η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφόρησε την Τρίτη (24/10) και έχει φτάσει ήδη στην πρώτη θέση στις λίστες των Best Sellers της Amazon και του Barnes and Noble.

Έτσι η 41χρονη τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να το γιορτάσει ποστάροντας μια αποκαλυπτική της φωτογραφία σε μία παραλία καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της.

Μέσα στην αυτοβιογραφία της η Σπίαρς εξηγεί τον λόγο για τον οποίο ανεβάζει συχνά γυμνές φωτογραφίες της στα social media.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζομαι γυμνή ή με καινούργια φορέματα. Νομίζω όμως ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει για την έγκριση άλλων ανθρώπων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι βγάζοντας τη δική μου φωτογραφία».

Βέβαια η Αμερικανίδα σταρ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την ανταπόκριση που έδειξαν στο βιβλίο της.

«Συμβαίνει!!! Το βιβλίο μου είναι η αυτοβιογραφία διασημοτήτων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία και είναι μόλις η πρώτη μέρα.Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου που με στήριξαν τόσο πολύ!!! Σας αγαπώ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News