Ζέτα Μακρυπούλια: .«Έχω ζήσει με παρακολούθηση-Με έχουν αντιμετωπίσει ως αντικείμενο»

eurokinissi

Ποδαρικό έκανε εχθές (26/10) στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω η Ζέτα Μακρυπούλια όπου μίλησε για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει, την πίεση που έχει νιώσει από τον χώρο της show biz αλλά και για το πως αντιμετώπισε την περίοδο του κορονοϊού

Απαστράπτουσα ως συνήθως, και πως να μην είναι άλλωστε με σετ ρούχων αξίας 3.500 ευρώ, εμφανίστηκε στην φετινή πρεμιέρα του Ενώπιος Ενωπίω η Ζέτα Μακρυπούλια. Σε μια μακροσκελής συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της και όλα όσα την έχουν ενοχλήσει ανά τα χρόνια.

«Έχω ακούσει πολλά. Ο καθένας να σκεφτεί πως μπορεί να το μεταβολίσει. Επειδή έχουν περάσει τα χρόνια, με θυμάμαι να ζω έντονη κριτική, πολλές φορές άδικη. Κατανοώ τη δουλειά του άλλου, κατανοώ ότι κάτι θέλεις να γράψεις. Αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μια πλευρά. Έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά αν πει κάποιος για τον κλάδο γίνεστε μια δύναμη. Έχω περάσει σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών. Έχω ζήσει με παρακολούθηση, με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί. Έχω κάνει αυτό που μου είπε ο Τύπος να κλειστώ στο σπίτι μου. Ειδικά την προσωπική μου ζωή να τη ζω στους τέσσερις τοίχους αλλά είναι επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα».

Δεν δίστασε να μιλήσει και για την πίεση που έχει ένα άτομο όπως αυτή από τους κύκλους της show biz: «Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που δεν έχεις περιθώριο. Νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ότι δεν με αγγίζουν και κατά μία έννοια δεν με αγγίζουν. Τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν ειπωθεί για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν πέρα από το αίσθημα της αδικίας γιατί δεν ήταν αλήθεια. Αν θεωρούσα ότι ήταν κάτι αλήθεια, ίσως να είχα περισσότερη συμμετοχή. Είχα καταλάβει ότι αν δώσεις το παραμικρό αρκεί για να φουντώσει παραπάνω. Είχα επιλέξει τη σιωπή και αυτό είναι ένα κόστος αλλά περίμενα να τελειώσει»

Στην συνέχεια της η συζήτηση πήγε σε λίγο πιο «σκοτεινά» μονοπάτια με την παρουσιάστρια να μιλάει για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί: « Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο το έχω δει! Ο χώρος αυτός είναι σκληρός πόσο μάλλον για ένα παιδί 15-16 ετών. Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό και άργησα να το καταλάβω. Στις σχέσεις μου όχι τόσο γιατί είχα τον τρόπο να τις προστατεύσω και να μπαίνω στο σπίτι μου και να αφήσω το αφήσω πίσω. Στην ψυχολογία μου πάρα πολύ. Έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές.

Ενώ ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που η ίδια επέλεξε να περάσει την περίοδο του κορονοϊου:

«Την περίοδο του κορονοϊού έπιασα πάτο. Απαγορεύω στον εαυτό μου να κλάψει. Εκείνο το διάστημα έφυγα για 15-16 μέρες και πήγα μόνη μου σε ένα χωριό. Τα καταφέρνω μόνη μου.Νόμιζα ότι είμαι πολύ δυναμική και ότι τα καταφέρνω. Μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις που σου περιγράφω, κατάλαβα ότι έχω τεράστια ανασφάλεια, ότι είμαι ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος. Για μένα ήταν πολύ λυτρωτικός ο πάτος που έπιασα. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην το καταλάβεις, αλλά δεν έχεις περιθώρια πια, μόνο να ανέβεις. Άμα πιάσεις πάτο, η επόμενη επιλογή είναι αυτή, να αρχίσεις δειλά δειλά να ανεβαίνεις και αυτό μου έκανε μεγάλο καλό. Ήμουν μόνη μου, η προσωπική μου ζωή ήταν υπό διάλυση, “χτυπήθηκα” από παντού».

Η Ζέτα Μακρυπούλια συμπλήρωσε: «Έμεινα κι αυτές τις 16 μέρες που έπρεπε χωρίς να μπορεί κανείς να μου φέρει ένα ποτήρι νερό, οπότε εκεί είπα ότι είναι η ευκαιρία μου να κλάψω, να σκεφτώ, να παραπονεθείς. Και από εκεί άρχισα σιγά σιγά να δυναμώνω και να παίρνω κάποιες αποφάσεις, αποφάσεις πώς θα προστατεύσω τον εαυτό μου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News