Mάθιου Πέρι: Η κλήση για βοήθεια στο σπίτι του – Οι τελευταίες στιγμές

Δόθηκε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έγινε στις αρχές για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που δόθηκε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις αρχές για βοήθεια στο σπίτι του λαμπερού ηθοποιού Μάθιου Πέρι.

Στο τηλεφώνημα που έγινε στις αρχές από το σπίτι του Μάθιου Πέρι στο Λος Άντζελες για βοήθεια τη νύχτα του Σαββάτου που άφησε την τελευταία του πνοή παραπέμπει σε θάνατο από πνιγμό. Μπορεί να ακουστεί η φράση «rescue 23», αναφορά στον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό, και η λέξη «drowning» για τον ξαφνικό θάνατό του.

Λίγο αργότερα οι διασώστες θα έφταναν στο σπίτι του ηθοποιού και θα τον έβρισκαν χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του.

Στο σύντομο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το ΤΜΖ ακούγεται ένας ανδρας να καλεί τις σωστικές αρχές για ανταπόκριση σε πνιγμό. Το μεγαλύτερο μέρος του 16λεπτου ντοκουμέντου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Μετά την άφιξη των διασωστών, οι αρχές σφράγισαν το σπίτι του Μάθιου Πέρι, επισημαίνοντας πως δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο (εκτός από συνταγρογραφούμενα φάρμακα) και πως δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News