Ευγενία Σαμαρά: Η σκηνή από την οποία έγινε γνωστή μέσω των Ραδιο Αρβύλα

Η Ευγενία Σαμαρά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό χάρη στα viral videos που έκανε στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, τα οποία συχνά ανέβαιναν στο YouTube και έκαναν θραύση στα social media.

Η Ευγενία Σαμαρά έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, Ράδιο Αρβύλα, και από τα βίντεο της που έκαναν θραύση στο Youtube αλλά και στα Social Media.

Η πραγματική διάκριση όμως ήρθε πριν δύο χρόνια με την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός.

Στη σειρά αυτή, η Ευγενία Σαμαρά είχε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο της και ως ηθοποιός. Η ερμηνεία της, της χάρισε εξαιρετικές κριτικές και αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό. Η Ευγενία Σαμαρά παραμένει ένας σημαντικός παίκτης στον χώρο της ελληνικής ψυχαγωγίας, αφού αυτή την τηλεοπτική σεζόν έχει αναλάβει και ένα τηλεπαιχνίδι στην κρατική τηλεόραση, το Switch.

Πριν απο καιρό όμως το όνομα της είχε απασχολήσει λόγω ενός βίντεο που είχαν βγάλει στην εκπομπή τους οι Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης και αφορούσε την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, από μία τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε πριν γίνει η αγαπημένη Στέλλα Καμαριωτάκη, η δικηγόρος του Σασμού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο ήταν τολμηρό για τα δεδομένα της Ελληνικής τηλεόρασης, η πανέμορφη Ευγενία Σαμαρά μοίρασε πολλά εγκεφαλικά.

Αλλά πιο πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια των Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα του Αντώνη Κανάκη, που την θυμήθηκαν μετά από τόσα χρόνια, και ούτε λίγο ούτε πολύ είπαν ότι στην σειρά βγάζει τα ρούχα της, ενώ όσο ήταν εκεί στο Ράδιο Αρβύλα, δεν το έκανε ποτέ!!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News