Βίβιαν Κοντομάρη: «Ήταν λάθος που απέρριψα συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο»

Την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «Μπέλας Χαμπέα» στην αγαπημένη σειρά «Το Σόι σου». Η Βίβιαν Κοντομάρη ήταν καλεσμένη στη late night εκπομπή Τhe 2Night Show της Δευτέρας.

Η Βίβιαν Κοντομάρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The2Night Show της Δευτέρας.

Η συνεργασία με τη Ζωή Λάσκαρη

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της με τη Ζωή Λάσκαρη.. «Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε για την παράσταση “Νύφη κουράγιο”. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη… Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές. Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. “Μην μου ξαναμιλήσεις” μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει “δεν θα μου ξαναμιλήσεις;” και της λέω “φυσικά και θα σου ξαναμιλήσω”».

Ο ρόλος που την έκανε διάσημη

Για τον ρόλο της «Μπέλα» στην επιτυχημένη σειρά το «Σόι σου» είπε: «Ήταν μαγικό απόλυτα. Κέρδισες ένα Τζόκερ. Υπέροχη συνθήκη, τρομερή ζεστασιά, αγάπη, αλληλεγγύη μεταξύ όλων και με τους τεχνικούς ήμασταν φίλοι… Όλοι έκαναν παράπονα όταν τελείωσε».

«Το μεγαλύτερο λάθος»

Μάλιστα μίλησε και για τον φόβο της για την τηλεόραση: Στην αρχή δεν την είχα πάρει με καλό μάτι γιατί φοβόμουν την έκθεση» εξομολογήθηκε. Μάλιστα, ο φόβος της ήταν αυτός που της στέρησε μία συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο. «Έχω μετανιώσει που απέρριψα τηλεοπτική συνεργασία με Γιάννη Μπέζο. Φοβόμουν την έκθεση και δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Στη σχολή δε είχαμε κάνει καν μαθήματα με κάμερες…Ήταν το πιο μεγάλο λάθος που έκανα» τόνισε.

Πηγή: okmag.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News