Friends - Μάθιου Πέρι: Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του διάσημου ηθοποιού

Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του Matthew Perry – Ο αγαπημένος Chandler από τα Φιλαράκια βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου.

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες το πιστοποιητικό θανάτου του Matthew Perry, λίγες εβδομάδες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του σε ηλικία 54 ετών. Ο ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του ως Chandler στην επιτυχημένη κωμική σειρά του NBC, βρέθηκε νεκρός σε τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου.

Οι Αρχές έδωσαν τώρα στη δημοσιότητα τα επίσημα έγγραφα που οριστικοποιούν τον θάνατο του Perry. Η αιτία θανάτου του παραμένει απροσδιόριστη αφού η αρχική νεκροψία δεν έδειξε σημάδια μεθαμφεταμίνης ή φαιντανύλης στον οργανισμό του αναφέρει ο Indepedent.

Ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι δεν θα καταλήξει σε κάποιο πόρισμα για τους επόμενους 4-6 μήνες καθώς αναμένονται επιπλέον εξετάσεις για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Ο ηθοποιός κηδεύτηκε στις 3 Νοεμβρίου στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες, με τους συμπρωταγωνιστές του από τα Φιλαράκια να του λένε το τελευταίο αντίο.

Ο Perry πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ για χρόνια, γράφοντας ανοιχτά και ειλικρινά για τους αγώνες του και το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» το 2022.

Όταν πέθανε η δημιουργός των «Friends» Marta Kauffman επιβεβαίωσε ότι ήταν νηφάλιος. «Φαινόταν καλύτερα από ό,τι είχα δει εδώ και καιρό. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ήταν συναισθηματικά σε καλό σημείο, έδειχνε καλά, έκοψε το κάπνισμα», δήλωσε στην Hoda Kotb της εκπομπής TODAY σε συνέντευξή της μετά τον θάνατο του Perry. «Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Δεν φαινόταν να τον βαραίνει τίποτα. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό και αυτό φαίνεται τόσο άδικο» πρόσθεσε η Kauffman.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News