Κερατσίνι: Πώς ο 42χρονος «έστηνε» τα live με τη σεξουαλική κακοποίηση της 21χρονης – Οι σοκαριστικές καταγγελίες

Οι καταγγελίες από τις οποίες ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση σε ζωντανή μετάδοση νεαρών με νοητική υστέρηση από τον 42χρονο youtuber στο Κερατσίνι.

Ο 42χρονος εκτός από το κανάλι στο youtube όπου έκανε ζωντανές μεταδόσεις με δωρεάν θέαση διατηρούσε και κανάλι σε άλλη διαδικτυακή εφαρμογή όπου η πρόσβαση ήταν μόνο για λίγους συνδρομητές που πλήρωναν προκειμένου να δουν «αποκλειστικό» live περιεχόμενο.

Πώς περνούσε από το youtube στο μυστικό κανάλι

Αυτό το περιεχόμενο περιλάμβανε ακόμα και τη σεξουαλική κακοποίηση της 21χρονης.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης στο youtube ενημέρωνε το κοινό του τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Στα σχόλια ανέβαζε τη σχετική πρόσκληση και καλούσε τους θεατές να εγγραφούν στο άλλο κανάλι.

Μάλιστα ο 42χρονος ακούγεται να κανονίζει τις λεπτομέρειες λέγοντας ότι αν θα μπει άλλος στο μυστικό κανάλι «ή θα είναι συμπολεμιστής ή θα έχει πληρώσει»

Στη συνέχεια άνοιγε την εφαρμογή discord στο κινητό του τηλέφωνο και εκεί δεχόταν τους συνδρομητές που πλήρωναν προκειμένου να δουν live την 21χρονη να κακοποιείται σεξουαλικά.

Ενώ συνεχιζόταν η ζωντανή μετάδοση στο youtube όσοι συμμετείχαν στην σεξουαλική κακοποίηση πήγαιναν σε διπλανό δωμάτιο όπου έμπαινε και ο 42χρονος μεταδίδοντας σε πραγματικό χρόνο μέσω του κινητού του τηλεφώνου τα όσα διαδραματίζονταν

Στα χέρια των Αρχών

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες μετά από καταγγελία που έγινε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η πρώτη καταγγελία που αναρτήθηκε για τον 42χρονο αναφέρει τα εξής:

Στην αρχική καταγγελία που αναρτήθηκε αναφέρονται τα εξής:

«Το τελευταίο διάστημα, υπέπεσε στην αντίληψή μου, ένας τύπος (με παρουσιαστικό μπράβου της νύχτας) ο οποίος σε live εκπομπές στο youtube, προβαίνει σε ακρότητες εναντίον Ατόμων με νοητική στέρηση, έχοντας άμεσο στόχο το οικονομικό κέρδος, μέσω donates των τηλεθεατών του, που διψάνε για «αίμα» αθώων και ανήμπορων να αντιδράσουν παιδιών με προβλήματα.

Κάποιες από τις παραβατικές συμπεριφορές του εν λόγω τραμπούκου (γνωστό χα-σκουπίδι της Νίκαιας) είναι:

  • Ξυλοφόρτωμα ΑΜΕΑ (όταν δεν κάνουν «σωστά» τη δουλειά τους)
  • Χτύπημα με τέιζερ
  • Ξύρισμα των κεφαλιών τους
  • Χτυπήματα με γροθιές
  • Εκμετάλλευση της οικονομικής ανέχειας που βιώνουν αυτά τα άτομα
  • Σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ΑΜΕΑ
  • Κάλεσμα για τραμπουκισμό όσων διαφωνούν με τις τακτικές του
  • Κάλεσμα για προπυλακισμό ΑΜΕΑ που τυχόν «επαναστατήσουν»
  • Αναφορά και αποθέωση των δράσεων της χα (καλά σας γ@μ@ει η χα και σας έδιωξε από την Ελλάδα)
  • Ακραία ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος νεαρής ΑΜΕΑ κοπέλας από τον Άγιο Δομήνικο (πληθώρα αηδιαστικών χαρακτηρισμών, ξύρισμα κεφαλής, ώθηση για σεξουαλικές πράξεις με άλλα ΑΜΕΑ, στήσιμο αγώνων πυγμαχίας με άλλα ΑΜΕΑ, ηλεκτροπληξία με τέιζερ κτλ)
  • Πληθώρα ομοφοβικών σχολιασμών και κάλεσμα για προπυλακισμό Τρανς ατόμων
  • Και άλλα πολλά

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν προηγηθεί καταγγελίες σε τοπικό Α.Τ., όμως ο εν λόγω, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο της γνωριμίες της νύχτας, έχει εξασφαλίσει μια άτυπη ασυλία από την ελας, με αποτέλεσμα να μην του έχει γίνει ούτε όχληση.

Παράλληλα, ο συγκεκριμένος τραμπούκος, έχει συλληφθεί περίπου ένα μήνα νωρίτερα, στην Κρήτη, όταν εντοπίστηκε να εξαπατά μικροπωλητές λαδιού και να τους πληρώνει με πλαστά χαρτονομίσματα.

Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει δράση. Έστω μια συμβολική, ειρηνική πορεία από συντρόφους, έξω από το σπίτι του (αναφέρεται η διεύθυνση στο Κερατσίνι).

Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και οι ζωές των ΑΜΕΑ παιδιών που εργαλειοποιεί με σκοπό το κέρδος, θεωρώ ότι κινδυνεύουν σοβαρά και άμεσα.

Το κανάλι του στο youtube, ονομάζεται (αναφέρει το όνομα του καναλιού) και υπάρχει υλικό που αποδεικνύει όλους τους ισχυρισμούς μου και με το παραπάνω.

Παρακαλώ για περαιτέρω πληροφόρηση και ορισμούς δράσεων-παρεμβάσεων, με σκοπό την οριστική λήξη αυτής της δραστηριότητας.

Παρακάτω, θα βρείτε βίντεο με στιγμιότυπα από το βασανισμό στην ΑΜΕΑ κοπελίτσα από τον Άγιο Δομίνικο. Βασανισμός που γίνεται προς τέρψη του αιμοδιψούς κοινού, το οποίο στη θέα της ταλαιπωρίας μιας ανήμπορης κοπέλας, πληρώνει σημαντικά ποσά. (εμφανίζεται λινκ ενός βίντεο)»

Η σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση

Ακολούθησε νέα καταγγελία που ανέφερε τα εξής:

«Τα ξημερώματα της 30ης Οκτώβρη, στον εν λόγω διαδικτυακό χώρο υποχρεώθηκε η ΑΜΕΑ κοπέλα από τον Άγιο Δομίνικο, σε πράξεις στοματικού έρωτα σε έναν ακόμα ΑΜΕΑ και σε έναν τοξικομανή. Η πράξη έγινε σε live μετάδοση, μέσω εφαρμογής video-κλήσης (discord) και την είδαν όσοι πλήρωσαν συνδρομή στον Τραμπούκο διοργανωτή της εκδήλωσης. Μάλιστα, η πράξη έγινε μπροστά στον φίλο της κοπέλας, τον οποίο ο διοργανωτής υποχρέωσε εκ των υστέρων, να τη σπάσει στο ξύλο (με γάντια του box και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι) σε Live μετάδοση, ελεύθερη προς όλους.

Το φαινόμενο, είναι πλέον καθημερινό και ο δράστης, με τις πλάτες του υποκόσμου της περιοχής αλλά και των τοπικών γουρουνιών, μοσχοπουλάει αίμα και εκμετάλλευση Ατόμων με ιδιαιτερότητες και νοητικά προβλήματα.

Παρατηρήσεις και αντιρρήσεις κατοίκων τις περιοχής, αντιμετωπίστηκαν με τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς, από τον ίδιο και τους ομοίους συμμορίτες του».

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News