Γιάννης Μπέζος: Το σχόλιό του για τη μεταγραφή Σλούκα - «Οι αθλητές δεν είναι πιόνια»

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Late Out» και μίλησε για την μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό, αλλά και την προσωπική του αγάπη για το μπάσκετ.

Ο, γνωστός για τα ερυθρόλευκα συναισθήματα του, Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Mega, «Late Out» και τοποθετήθηκε για την όλη κατάσταση γύρω από την μετακίνηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα στάθηκε και στην λανθασμένη οπτική του κόσμου για το γήπεδο και τον αθλητισμό:

«Πολύς θόρυβος έγινε. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Φυσικά οι οπαδοί ταυτίζονται με την ομάδα γιατί ταυτίζονται με τα παιδικά τους χρόνια. Πρέπει να πάψει να είναι η ζωή τους. Είναι ένα κομμάτι της ζωής. Οι αθλητές δεν είναι πιόνια να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν θέλουμε να είμαστε γνήσιοι φίλαθλοι και λάτρεις του αθλήματος, καλά θα κάνουμε να το προστατεύουμε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο και όχι να κάνουμε το γήπεδο ψησταριά»

Δεν έλειψε όμως να μιλήσει και για την σχέση που έχει με την «σπυριάρα»:

«Μετά από 45 χρόνια που συμπληρώνω στη δουλειά ο ελεύθερος χρόνος μου είναι απαραίτητος. Για την προσωπική μου ισορροπία. Μου αρέσει το καλό φαγητό, η καλή παρέα, με συνομιλητές τους οποίους επιλέγω αυστηρά. Δεν κάνω παρέα με όλους. Μου αρέσει πάρα πολύ το διάβασμα. Αθλούμαι αρκετά και στο σπίτι και έξω. Επειδή παίζω μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια. Αυτό μου κάνει πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα για έξυπνους ανθρώπους».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News