Κυριάκος Μητσοτάκης: «Παντρεύτηκε τον Μελισσανίδη με... κουμπάρο τον Γρηγόρη Δημητριάδη»

Eurokinissi

«Γι’ αυτό επιτίθεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη με τους Βρούτσηδες και τους Οικονόμου. Οι αστειότητες του Μαξίμου ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, είναι για το… 41%». Αποκαλυπτικό δημοσίευμα

Την ώρα που ο Μητσοτάκης σπρώχνει με το έτσι θέλω τον ΒΟΑΚ στους Εξάρχου- Μυτιληναίο, ενώ υπερτερεί η πρόταση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην θυγατρική της οποίας (ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή) ο Μαρινάκης είναι βασικός μέτοχος, ο αρχηγός του «επιτελικού κράτους» επέλεξε να «παντρευτεί» τον Μελισσανίδη ο οποίος -υποτίθεται- μέχρι τον Αλέξη ήταν από τους ελάχιστους μεγαλοεπιχειρηματίες που δεν στήριζαν την Ν.Δ.

Στήριζε, όμως, σίγουρα τον ανιψιό του Μητσοτάκη, τον κύριο Δημητριάδη, τον οποίο βάρεσε πολύ άσχημα μεταξύ άλλων λόγων ο Μαρινάκης γιατί με το Predator παρακολουθούσαν μέχρι και την οικογένεια Μπακογιάννη. Ο Δημητριάδης άλλωστε «πάντρεψε» τον Μελισσανίδη και με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η σύγκρουση γιγάντων δεν περιορίζεται στην μπαλίτσα. Όποιος το νομίζει αυτό, απλώς ανήκει στο 41%. Φτάνει μέχρι τον Ελλάκτωρα και την Reggeborgh. Συμπεριλαμβάνει μέχρι τον Κυριακού, τον Alpha και τον Ant1.

Πηγή: 1voice.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News