Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά»

Η παρουσιάστρια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, είπε πράγματα που θα συζητηθούν…

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και το Night Out.

Έχοντας εξομολογητική διάθεση η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πως στα επαγγελματικά της είναι «σκύλα».

«Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει. Είμαι τελειομανής, θέλω η εκπομπή να μην έχει ψεγάδι, γιατί εγώ τ’ακούω, στα social έμενα θα βρίσουν».

«Έχω ακούσει λιγότερα συγγνώμη από όσα έχω ζητήσει»

Η παρουσιάστρια ανέφερε μάλιστα πως όταν νιώθει ότι κάπου είναι λάθος ζητάει συγγνώμη, ενώ αποκάλυψε πως έχει ακούσει λιγότερες συγγνώμες απ’ όσες έχει ζητήσει.

«Δεν θα ξαναβάλω νυφικό με πέπλα και τούλια, αλλά μπορεί να με δεις με λευκό φόρεμα να παντρεύομαι ξυπόλητη σε μια αμμουδιά στα Κύθηρα. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από μία σχέση, να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να υπάρχει γέλιο. Αν η καθημερινότητα μιζεριάσει και σκοτεινιάσει, καλύτερα μόνη μου και το προτίμησα», είπε.

Τι είπε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης;

«Είναι τρομερή κ@λοφαρδία να έχεις πατέρα τον Φρέντυ Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτό το χώρο, είναι το επώνυμο που ανοίγει τις πόρτες. Μπήκα στη δουλειά, με δοκίμασαν επειδή είχα το επίθετο του Γερμανού και αυτό έκανε τους συναδέλφους μου να με κοιτούν στην αρχή με τρομερή καχυποψία.

Ήμουν πολύ φοβισμένη και δειλή, δεν διεκδικούσα τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν. Ξύπνησα ξαφνικά πριν μερικά χρονιά και είπα “ως εδώ” και άρχισα να διεκδικώ όσα μου αξίζουν και να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου».

Ποια είναι η που συμβουλή θα έδινε στη μικρή Ναταλία;

«Θα της έλεγα “σταμάτα να φοβάσαι”. Φοβόμουν τα πάντα, φοβόμουν τη μοναξιά. Από τη μία σχέση πήγαινα στην επομένη, σαν τη μαϊμού.

Ήταν σαν σκυταλοδρομία, με παραλάμβανε ο επόμενος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε 5 μέρες. Τώρα η ανεξαρτησία μου είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Αποκαλώ πλέον την μοναξιά ανεξαρτησία», είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News