Ερντογάν για επίσκεψη στην Αθήνα: «Στόχος να βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους γείτονες μας»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας αναφορικά με την επίσκεψη του στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, έκανε δηλώσεις για την αυριανή (7.12) επίσκεψή του στην Αθήνα.

«Αύριο πηγαίνουμε στην Ελλάδα, και μετά θα επισκεφθούμε την Ουγγαρία στις 18 Δεκεμβρίου. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις και τη συνεργασία μας με τις χώρες της περιοχής, αρχής γενομένης από τους γείτονες μας», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επίσκεψη του στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρέοδρος αναφερομένες στις σχέσεις των δύο χωρών ανέφερε ότι «Κάθε πρόοδος που κάνει η χώρα μας στον πολιτικό, διπλωματικό και οικονομικό τομέα στις διμερείς σχέσεις της, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον Τουρκικό Αιώνα. Βαδίζουμε αποφασιστικά προς τους στόχους που έχουμε θέσει, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας σε κάθε πολίτη που υποστηρίζει το όραμά μας για τον αιώνα της Τουρκίας. Λύνουμε ένα προς ένα τα προβλήματα της καθημερινότητας… Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πίσω μας. Ελπίζουμε να γίνουμε καλύτεροι από εδώ και πέρα».

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News