Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Προσαγωγές με κλωτσιές (!) από την Αστυνομία στου Ρέντη

Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στην περιοχή του Ρέντη η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές όλων όσων βρέθηκαν στο κλειστό χρησιμοποιώντας βίαιες μεθόδους.

Αδιανόητες καταστάσεις έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη.

Σε προσαγωγές όλων όσων βρίσκονταν στο «Μέλινα Μερκούρη» στο Ρέντη προχώρησε η Αστυνομία, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο. Πανικοβλημένοι φίλαθλοι προσάγονταν με κλωτσιές, με ανθρώπους να τραυματίζονται, όπως μαρτυρά και η παρουσία ασθενοφόρων στο χώρο.

Έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου βρίσκονταν κλούβες των ΜΑΤ στις οποίες έβαζαν όλους όσοι έφευγαν από το γήπεδο για να τους πάνε για εξακρίβωση στοιχείων στη διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη!

Οι μέθοδοι μάλιστα που χρησιμοποίησαν οι άνδρες των ΜΑΤ ήταν βίαιες, όπως καταγράφηκε σε βίντεο από την στιγμή των προσαγωγών, των εκατοντάδων οπαδών που βρίσκονταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τον αγώνα. Αστυνομικός των ΜΑΤ κλωτσούσε τους οπαδούς την ώρα που έμπαιναν στην κλούβα!

Αστυνομικός κλωτσά φίλαθλο

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο αστυνομικός να κλωτσά φίλαθλο.

Οι φίλαθλοι οδηγήθηκαν ανά 10 με σηκωμένα χέρια στις κλούβες, οι οποίες δεν επαρκούσαν για τον αριθμό των συγκεντρωμένων.

Γονείς αγωνιούσαν

Στο περιβάλλοντα χώρο βρίσκονταν και γονείς νεαρών, που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και σε ομηρία από την Αστυνομία.

Μια μητέρα μάλιστα παρακαλούσε τους αστυνομικούς να την αφήσουν να περάσει για να βρει το γιο της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η πρώτη φορά που είχε πάει στο γήπεδο να δει αγώνα βόλεϊ και ότι το παιδί διέτρεχε κίνδυνο γιατί παθαίνει κρίσεις πανικού.

Πηγή: In.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News