Οικονόμου: «Ξέρουμε ποιος έδωσε τις φωτοβολίδες - Θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις»

Για νέο κύκλο συλλήψεων έκανε λόγο ο Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως η ΕΛ. ΑΣ γνωρίζει ποιοι έδωσαν τις φωτοβολίδες που έφεραν τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών με σκοπό να εντοπιστούν αυτοί που προμήθευσαν με φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα τον 18χρονο και άλλους χούλιγκανς στα επεισόδια στου Ρέντη, που έφεραν και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου μάλιστα, τόνισε πως θα υπάρξει νέος κύκλος συλλήψεων, επισημαίνοντας πως ο άνθρωπος που τους προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει κατονομαστεί.

«Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθ’ ομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες ξύλα πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου. Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας με βάση πληροφορίες και αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News