Μέτρα Γηπέδων: Νέα μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για την αντιμετώπισει της βίας στα γήπεδα

EUROKINISSI

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της είσοδος των οπαδών στο γήπεδο με εφαρμογή στο κινητό τους.

Μετά τα άγρια επεισόδια στον Ρέντη και τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού και τα μέτρα  που ανακοίνωση η κυβέρνηση με τους αγώνες του ποδοσφαίρου να πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, τώρα εξετάζει εκ νέου και νέα μέτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μπαίνει ο κόσμος στο γήπεδο μέσω εφαρμογής στα κινητό.

«Με κινητό τηλέφωνο, με εφαρμογή, όπου θα υπάρχει και η ταυτότητα. Ήδη, μπορούμε να την κατεβάσουμε. Όμως, θα συνδυάσει η εφαρμογή, αυτή, την ταυτότητα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που έχει βγάλει ονομαστικά ένας φίλαθλος. Το κινητό δεν έχει προχωρήσει, αλλά θα υπάρχει ένα μηχάνημα, όπου θα δείχνουν το κινητό και θα περνάει ο φίλαθλος στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν, βεβαίως ακόμη, απαντήσεις για πιο ειδικές περιπτώσεις» ανέφερε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τόνισε ότι «πλέον με απόφαση μόνο του Υπουργού, θα λαμβάνονται μέτρα και αποφάσεις για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ο αριθμός των αγωνιστικών θα ορίζεται ανάλογα με την έκταση των επεισοδίων. Επίσης θα υπάρχουν υψηλά χρηματικά πρόστιμα, που θα κλιμακώνονται ανάλογα με την έκταση των επεισοδίων…»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News