Καιρός: Αλλάζει από σήμερα - Τσουχτερό κρύο, έντονες βροχές και χιονοπτώσεις αύριο

Από σήμερα θα αρχίσει να αλλάζει ο καιρός στη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να κυλήσει με αρκετή συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κάποιες βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Από το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε δυνατές βροχές, πυκνές χιονοπτώσεις σχεδόν σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς βοριάδες κυρίως στην περιοχή του Αιγαίου.

Την Πέμπτη οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα 5 με 6 μποφόρ. Πιο ενισχυμένοι θα είναι στο βορειοανατολικό Αιγαίο, στα 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 21 με 22 βαθμούς και στην βόρεια Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου Κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε αραιές συννεφιές, κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, πιο ενισχυμένοι στα νοτιοανατολικά, όπου ίσως φτάσουν και τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 10 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσουν αραιές συννεφιές, οι οποίες θα πυκνώνουν προς το βράδυ. Από αργά το βράδυ θα ξεκινήσουν τοπικές βροχές στα βορειότερα τμήματα, οι οποίες προς το ξημέρωμα θα επηρεάσουν και τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, στα 3 με 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 6 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News