Επεισόδια στο Ρέντη: Τι λέει ο πατέρας του 18χρονου προφυλακισμένου - Η τραγωδία που στιγμάτισε την οικογένεια

«Λυγίζει» μιλώντας στα Parapolitika.gr ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντα που προφυλακίστηκε για τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη – Ποια η τραγωδία που στιγμάτισε την οικογένεια.

Πίσω από κάθε δράμα στέκεται ένα μεγαλύτερο, έλεγαν οι παλαιότεροι. Και στην περίπτωση της οικογένειας του 18χρονου που προφυλακίστηκε χθες το βράδυ για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, η λαϊκή θυμοσοφία ανταμώνει απόλυτα με τα οδυνηρά βιώματα αυτής της οικογένειας. Ο κ. Παναγιώτης και η σύζυγός του έχασαν ένα από τα παιδιά τους το 2011 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Καματερό.

«Ο παππούς έκανε αναστροφή πάνω στο δρόμο και χτύπησε το αγόρι μας 21 χρονών τότε. Παρότι δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, στο δικαστήριο δεν κινηθήκαμε εναντίον του. Κανείς δεν βγαίνει έξω για να σκοτώσει» έλεγε χθες (14/12) το απόγευμα ο μοιραίος αυτός πατέρας στα Parapolitika.gr περιμένοντας επί ώρες με τη σύζυγό του να πληροφορηθούν για την τύχη του παιδιού τους.

«Άλλοι παίζουν 3 ευρώ τζόκερ και κερδίζουν εκατομμύρια και εμείς με 3 ευρώ πάμε φυλακή»

Υδραυλικός στα 60 σήμερα ο κ. Παναγιώτης είναι γέννημα θρέμμα της ευρύτερης περιοχής των Λιοσίων, Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή. «Και ο γιος μου την ίδια δουλειά έκανε, πήγαινε Βάρη, στη μαθητεία του ΟΑΕΔ και απασχολούνταν σε κάποιον μάστορα. Με την κοπέλα του είναι μαζί 4 χρόνια. Άνθρωποι της γειτονιάς είμαστε. Άλλοι παίζουν 3 ευρώ τζόκερ και κερδίζουν εκατομμύρια και εμείς με 3 ευρώ πάμε φυλακή» λέει με πόνο.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός δράστης το περασμένο Σάββατο το βράδυ πριν συλληφθεί είχε πάει στην εκκλησία του Αγίου Κυπριανού κοντά στο σπίτι του να ανάψει κερί και να προσευχηθεί μαζί με την κοπέλα του για τον αστυνομικό.

Πηγή: parapolitika.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News