Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Το ηχητικό ντοκουμέντο της άρνησης των ΜΑΤ να πάνε στη Λεωφόρο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ηχητικό ντοκουμέντο από την στιγμή που οι έξι διμοιριών των ΜΑΤ αποφάσισαν να μην πάνε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα.

Το «αντάρτικο» των ΜΑΤ μετά τον τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη, μεταφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα. Έξι διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν να πάνε στον αγώνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του συνάδελφου τους στο Ρέντη. 

 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Οpen ακούγεται ένα μέλος των διμοιριών να εξηγεί τους λογούς για τους οποίους δεν μεταβαίνουν στο σημείο που υποδείχθηκε από τους ανωτέρους τους. Με το ηχητικό να έχει ως εξής: «Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης»

«Καλώς 525 θα διαβιβαστεί»

«Από 526 ομοίως»

«Και από 511 ομοίως»

 

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από παρέμβασή των ανωτέρων τους πειστήκαν να πάνε κανονικά στο γήπεδο. 

Οι εκπρόσωποι των ΜΑΤ συναντήθηκαν νωρίτερα με τον υπουργό Προστάσιας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου εκφράζοντας τη διαφωνία τους για την παρουσία των αστυνομικών στα γήπεδα. Τόνισαν από πλευράς τους ότι δεν ειναι «σεκιουριτάδες» και ότι θα πρέπει να επεμβαίνουν όταν δημιουργούνται επεισόδια.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News