Βαγγέλης Μαρινάκης: Αλμα στη λίστα της παγκόσμιας ναυτιλίας!

EUROKINISSI

Άλμα 19 θέσεων στην λίστα με τις σημαντικότερες στον χώρο της παγκόσμιος ναυτιλίας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εκδόθηκε η Lloyd’s List, η λίστα με της σημαντικότερες προσωπικότητες στον τομέα της παγκόσμιας ναυτίλιας, με 14μελής ελληνική συμμετοχή. Η πιο αξιόλογη μετατόπιση στην λίστα ανήκει στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρωτοπόρος από ελληνικής πλευράς η Μαρία Αγγελικούση (Αngelicoussis Shipping Group), που εξακολουθεί να είναι η ισχυρότερη Ελληνίδα και να φιγουράρει στην 12η θέση των Lloyd’s. Ακολουθούν οι  Γιώργος  Προκοπίου (19η θέση Dynacom/Dynagas/Seatraders) και στην 21η η Αγγελική Φράγκου, επικεφαλής του ομίλου Νavios.

Στην 22η θέση βρίσκεται, η μεγάλη αλλαγή,ο Βαγγέλης Μαρινάκης.Ο ιδιοκτήτης της Capital Group και φυσικά του Ολυμπιακού, την περσινή χρονιά είχα καταλάβει την 41η θέση, κάτι που σημαίνει ότι ανέβηκε σε ένα έτος 19 θέσεις.

Ο Γιώργος Οικονόμου (ΤMS Group) βρίσκεται στην 33η θέση, και ο Κωστής Κωνσταντακόπουλος (Costamare) στην 37η.

Οι  Πήτερ Λιβανός (GasLog/DryLog), Πέτρος Παππάς (Star Bulk), Γιώργος Λογοθέτης (Libra Group), Νίκος Τσάκος (TEN), Σεμίραμις Παληού (Diana Shipping & Helmepa), Έλπη (Ελπινίκη) Πετράκη (WISTA International) και Δωροθέα Ιωάννου (CEO SCB, American P&I Club) είναι οι υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές στην λίστα.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News