Αράχωβα: Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε ο άνθρωπος που κακοποίησε τον Όλιβερ

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για το τι συνέβη στον Όλιβερ έρχονται νέες πληροφορίες για ταυτοποίηση του δράστη – Καθηγητής κτηνιατρικής υποστηρίζει ότι το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις από τις Αρχές για το τι πραγματικά έγινε με τον Όλιβερ, αν κακοποιήθηκε δηλαδή το χάσκι στην Αράχωβα από ανθρώπινο χέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega ο δράστης φαίνεται ότι έχει ταυτοποιηθεί, όπως ισχυρίζονται η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι και φιλοζωικών οργανώσεων. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ έχει πει ότι ο άνθρωπος, που φαίνεται να κακοποίησε το χάσκι, προσπάθησε να ξεγελάσει τους πάντες.

Μάρτυρες που φαίνεται να ξέρουν τι συνέβη έδωσαν κατάθεση στις Αρχές, ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι. Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

Χθες Κυριακή 17/12 σημειώθηκε τεράστια κινητοποίηση στην Αράχωβα, με πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται ειρηνικά για τον θάνατο του χάσκι.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News