Μαράια Κάρεϊ: Η απόλυτη σταρ των Χριστουγέννων χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης

Η Κάρεϊ πήγε στην έπαυλή της για τις γιορτές των Χριστουγέννων χωρίς τον χορευτή Μπράιαν Τανάκα.

Η διαφορά ηλικίας φαίνεται να είναι η αιτία για τον χωρισμό της Μαράια Κάρεϊ από τον Μπράιαν Τανάκα. Το ζευγάρι ήταν μαζί 7 χρόνια, αλλά η επιθυμία του Μπράιαν Τανάκα να αποκτήσει δική του οικογένεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση τους να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Όπως αναφέρει το Page Six, φαίνεται ότι η διαφορά ηλικίας -14 χρόνια για την ακρίβεια- αλλά και η απόφαση του Τανάκα να γίνει πατέρας, έκαναν την τραγουδίστρια να σκεφτεί καλύτερα το μέλλον τους.

«Θέλει να κάνει οικογένεια. Εκείνη δεν είναι σε αυτό το σημείο», λέει ο άνθρωπος που μίλησε στο Page Six. Η Κάρεϊ μοιράζεται τα 12χρονα δίδυμα, Moroccan και Monroe, με τον πρώην σύζυγό της Νικ Κάνον. Ο Τανάκα, από την άλλη πλευρά, δεν έχει δικά του παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης.

«Φούντωσαν» οι φήμες χωρισμού

Ο Μπάιαν Τανάκα έλειπε, επίσης, από την περιοδεία της «Merry Christmas One and All», που ξεκίνησε τον Νοέμβριο στο Yaamava Resort & Casino, στο Highland της Καλιφόρνια. Ο Tανάκα εργάστηκε ως χορευτής δίπλα στη διάσημη τραγουδίστρια το 2006 και άρχισαν να βγαίνουν το 2016. «Θέλει να αρχίσει να έχει τη δική του ζωή», ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος.

Η Μαράια Κάρεϊ «πυροδότησε» τις φήμες χωρισμού, όταν δήλωσε πριν από ένα μήνα στο «People» ότι πέρασε μια δύσκολη χρονιά. «Περίμενα με ανυπομονησία αυτά τα Χριστούγεννα για όλο το χρόνο. Από πέρυσι – γιατί η περσινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη», ανέφερε η τραγουδίστρια του «Obsessed».

 

Πηγή: in.gr

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News