Βασίλης Καρράς: Όταν καθήλωσε τους τηλεθεατές στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

Σε μία από τις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ο μεγάλος καλλιτέχνης που έφυγε σήμερα από τη ζωή είχε προσφέρει μια μοναδική βραδιά στου τηλεθεατές του MEGA, παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Ήταν το Σάββατο 6 Μαρτίου του 2021 όταν το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» υποδέχτηκε για τελευταία φορά τον μεγάλο τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, παρέα τότε με τον Νίκο Μακρόπουλο.

H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στο MEGA, είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 626.851 τηλεθεατές, ενώ το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» είχε σημειώσει τη μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με τον ανταγωνισμό προσελκύοντας 3.227.000 τηλεθεατές.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος είχαν ενώσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση και αξεπέραστες ερμηνείες.

Σε αυτή τη μουσική γιορτή που ταξίδεψε το ελληνικό τραγούδι σε όλο τον κόσμο, το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις αμέτρητες επιτυχίες των δύο σπουδαίων τραγουδιστών αλλά και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη.

Δίπλα τους είχαν βρεθεί σημαντικοί καλλιτέχνες, που ένωσαν τις φωνές τους με τις δικές τους και μας χάρισαν σπουδαίες μουσικές στιγμές. Από την Κρήτη, ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο, ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετείχαν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Βίντεο από εκείνη τη βραδιά:

Πηγή: tovima.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News