Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Φίλαθλος και αθλητής του Άρη ο αδικοχαμένος αστυνομικός

H KAE και ο ΑΣ Άρης αποχαιρέτησαν τον αστυνομικό που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, αφού υπήρξε οπαδός αλλά και αθλητής της ομάδας.

Ο άτυχος αστυνομικός ξεψύχησε τα ξημερώματα της Πέμπτης έπειτα από επίθεση με μαχαίρι, που δέχτηκε σε μπαρ της οδού Κατσιμίδη. Ο 32χρονος βρισκόταν στο μαγαζί με τον κουμπάρο του όταν δέχτηκαν φραστική επίθεση από έναν 44χρονο Νορβηγό θαμώνα του καταστήματος.

Η λογομαχία οδήγησε σε καβγά μεταξύ κουμπάρου και Νορβηγού με το θύμα να «μπαίνει στην μέση» με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τότε ο 44χρονος «τράβηξε» μαχαίρι, τραυματίζοντας θανάσιμα τον αστυνομικό.

Ο εκλιπών, Χάρης Καλαθάς, ήταν οπαδός της ομάδας του Άρη ενώ σε παιδική ηλικία υπήρξε και αθλητής του τμήματος κολύμβησης. Έτσι μέσω ανάρτησης ο ΑΣ Άρης θέλησε να τον αποχαιρετήσει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Χάρη Καλαθά, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Ο εκλιπών (πρώτος από τα δεξιά στη φωτογραφία) είχε διατελέσει αθλητής του τμήματος της κολύμβησης του ΑΡΗ, με το οποίο είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και είχε γνωρίσει σωρεία άλλων διακρίσεων.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον τον σκεπάσει…»

Ενώ και η ΚΑΕ έσπευσε να αποχαιρετήσει τον πιστό οπαδό της:

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News