Σάσα Βεζενκοφ: Ανάμεσα στους 25 κορυφαίους αθλητές που «ενώνονται» για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Γιώργος Πρίντεζης και 22 ακόμα κορυφαίοι Έλληνες αθλητές έδωσαν για δημοπρασία ενθύμια και σημαντικά αντικείμενα από την αθλητική τους πορεία, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δίνεται σε κόσμο που χρειάζονται πραγματικά οικονομικη βοήθεια.

Η εταιρία αθλητικού marketing Progame και 25 κορυφαίοι Έλληνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την οικονομική ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, οι Σάσα Βεζένκοφ, Λευτέρης Πετρούνιας, Γιώργος Πρίντεζης, Στέφανος Ντούσκος και Μίλτος Τεντόγλου έδωσαν από ένα προσωπικό αντικείμενο από την καριέρα τους, όπου, σε συνεργασία με το εθελοντικό συντονιστικό κέντρο Humanity Greece θα δημοπρατηθούν.

«Φέτος τις γιορτές κάθε αθλητής μας προσέφερε από ένα προσωπικό του αντικείμενο που είναι συνδεδεμένο με την αθλητική του πορεία.
Ο λόγος;
Να δοθούν για δημοπρασία σε συνεργασία με το εθελοντικό συντονιστικό κέντρο Humanity Greece και τα έσοδα να πάνε σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ελπίζουμε να προσφέρουμε λίγο λάμψη και χαρά αυτές τις γιορτινές μέρες!
Η οικογένεια της Progame σας εύχεται Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
Ευχόμαστε μία νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα!» ανέφερε η, σχετική, ανάρτηση της εταιρείας αθλητικού marketing.

View this post on Instagram

A post shared by Progame SA (@progame.sa)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News