Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το εντυπωσιακό ντεκολτέ που τρέλανε τους θαυμαστές της

Το μοντέλο-παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις, με την ίδια να υποδέχεται το 2024 με μια υπέροχη ενδυμασία.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μοντέλο και παρουσιάστρια του Shopping Star, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται να φοράει μια πολύ κομψή επιλογή.  Στη φωτογραφία απεικονίζεται να φοράει ένα πολύ εντυπωσιακό λευκό πουκάμισο, συνοδεύοντας το με μια εντυπωσιακή μακριά φούστα. Κάνοντας το σύνολο της αρκετά κομψό αλλά παράλληλα και σέξι.  

Η ίδια στέκεται σε μια πολύ εντυπωσιακή αίθουσα, στρωμένη από ένα κόκκινο χαλί και ένα μεγάλο παράθυρο που αποκαλύπτει μια πλούσια διακοσμημένη εξώπορτα. Επέλεξε γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρα ένα ελαφρώς μίνιμαλ μακιγιάζ, με τα μαλλιά της χαλαρά σε ένα κυματιστό στιλ. Το χαμόγελό της δεν πέρασε απαρατήρητο, προσθέτοντας μια αίσθηση θετικότητας και χαράς στη φωτογραφία.

Στη συνέχεια της επόμενης φωτογραφίας, ένας πάρα πολύ εντυπωσιακός, κρυστάλλινος πολυέλαιος κρέμεται από το ταβάνι. Ο στολισμός δίνει μια υπέροχη σύνθεση από λουλούδια και χριστουγεννιάτικα άνθη, τα οποία δίνουν την αίσθηση της γιορτινής ατμόσφαιρας. . Η ίδια σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις με την υπέροχη ενδυμασία και έδωσε πολλές ιδέες από την αρχή της χρονιάς, στους χιλιάδες φανς που την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News