Adelina Daraban Rusu: Η αθλήτρια της Μπαρτσελόνα που «ζαλίζει» με το απίστευτο σώμα της

Η Adelina Daraban Rusu είναι αθλήτρια στίβου από τη Μολδαβία που ζει και εργάζεται στη Ισπανία και την Βαρκελώνη, όντας αθλήτρια της Μπαρτσελόνα . Έχει ένα σώμα που ζαλίζει και σίγουρα σε κάνει να σκέφτεσαι να αρχίσεις τη γυμναστική.

Η Adelina Daraban Rusu γεννήθηκε το 1999 και αγωνίζεται στα 200μ και τα 400μ.. Είναι μια απο τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο του στίβου. Τα τελευταία αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Η Adelina Daraban Rusu είναι ότι πιο όμορφο έχεις δει σήμερα

Μέχρι στιγμής, δεν έχει καταγράψει κάποια σημαντική επιτυχία στους αγώνες στίβου, αλλά η ομορφιά και η ελκυστική της εμφάνιση έχουν κερδίσει πολλούς θαυμαστές. Η ομορφιά της θα μπορούσε να σε κάνει να νομίζεις ότι είναι επαγγελματίας μοντέλο.

Η Adelina από τη Μολδαβία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία στα social media, ιδιαίτερα στο Instagram, όπου ξεπερνά τις 400 χιλιάδες ακολούθους. Μέσα από τον λογαριασμό της, μοιράζεται με τους θαυμαστές της την καθημερινή προετοιμασία και τις προπονήσεις της για τους αγώνες, προσφέροντας μια μοναδική ματιά στη ζωή της ως αθλήτρια.

Η δημοτικότητά της στον ψηφιακό κόσμο σίγουρα δεν αντανακλά την αθλητική της αξία αλλά την ικανότητά της να επικοινωνεί και να εμπνέει τους ακολούθους της, κάνοντάς την ένα πραγματικό αστέρι του σπορ και των social media.

Η Adelina Daraban Rusu ζαλίζει τα social media με μαγιό

Ο λογαριασμός της για μια αθλήτρια που δεν έχει καταφέρει να έχει κάποια σημαντική διάκριση στον στίβο, είναι εντυπωσιακός, αφού διαθέτει περισσότερους απο 408.000 followers, τους οποίους και μαγεύει με τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Μια βόλτα απο το προσωπικό της προφίλ στο Instagram θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News