Survivor Μαριλίνα: Η γυμνάστρια που υπόσχεται τέλειους γλουτούς!

Η Μαριλίνα Βακονδίου προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο Survivor, με τις τέλειες αναλογίες της. Η γυμνάστρια από τη Σύρο έχει εξειδίκευση στους γλουτούς και τα πόδια και στο τελευταίο επεισόδιο αποκάλυψε ότι οι κοπέλες της λένε ότι θέλουν να της μοιάσουν! Δείτε τον λόγο…

Δηλώνει ως επάγγελμα glute specialist και η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος δει την… πίσω όψη της, καταλαβαίνει το γιατί! Η Μαριλίνα Βακόνδιου έχει προκαλέσει αίσθηση με το τέλειο κορμί της στον Άγιο Δομίνικο και έχει κάνει τις κοπέλες να θέλουν να της μοιάσουν! Η ίδια στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor παραδέχθηκε ότι οι κοπέλες που την πλησιάζουν για να τις γυμνάσει, της λένε ότι θέλουν να τηνς μοιάσουν!

Η 30χρονη γυμνάστρια από τη Σύρο έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής αφιερωμένο αποκλειστικά και μόνο στο να δημιουργήσει μια γυναίκα τους τέλειους γλουτούς. Ανάμεσα στις πελάτισσές της βρίσκεται και η γνωστή τραγουδίστρια Ζόζεφιν, η οποία είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι η εκγύμναση της Μαριλίνας φέρνει αποτελέσματα!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News