Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Τίνα Κουνακέι: «Έβαλαν φωτιά» στην Καραϊβική – Ποζάρουν ανέμελες και σέξι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δραπέτευσε από το τσουχτερό κρύο της Νέας Υόρκης για να απολαύσει τη ζέστη της Καραϊβικής μαζί με την Τίνα Κουνακέι.

Η ηθοποιός και μοντέλο, 32 ετών, εμφανίστηκε το Σάββατο στο Instagram για να μοιραστεί απίθανα στιγμιότυπα από την απόδρασή της στα Τερκς και Κάικος μαζί με τη συνάδελφο της, την καλλονή Τίνα Κουνακέι.

«Πιστεύω ότι τόσες πολλές γυναίκες χωρίζουν σε μικρότερες ηλικίες, και είναι τόσο ταμπού και υπάρχει τέτοιο στίγμα γύρω από αυτό»

Η Έμιλι φορούσε ένα πορτοκαλί φλοράλ string μπικίνι. Η Τίνα -η οποία χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγο της, τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια παντρεμένος με την Μόνικα Μπελούτσι- ακολούθησε το παράδειγμα, φορώντας ένα πολύχρωμο διμερές μαγιό.

Το ταξίδι στην Καραϊβική, ο χωρισμός και το βιβλίο της Ραταϊκόφσκι

Το πανέμορφο ντούο έδειχνε ευδιάθετο καθώς σταμάτησε την βόλτα του ώστε να ποζάρει στην παραλία, κάνοντας ένα σχήμα καρδιάς ενώνοντας τα χέρια τους.

Η Έμιλι αποκάλυψε πρόσφατα ότι ελπίζει να εμπνεύσει άλλες νεαρές, χωρισμένες γυναίκες με το να γράψει για τις δικές της εμπειρίες.

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον Sebastian Bear-McClard το 2018 απέκτησαν έναν γιο, τον Bear, δύο ετών, πριν τον χωρισμό τους τον Ιούλιο του 2022.

Η 32χρονη λέει στο νέο τεύχος της Vogue Australia, της οποίας είναι το εξώφυλλο, ότι θα ήθελε να εξαλείψει μέρος του «στίγματος» γύρω από το διαζύγιο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν περισσότερα βιβλία για τους πρώτους γάμους που καταρρέουν. Έχω διαβάσει πολλή βιβλιογραφία για το διαζύγιο, αλλά τείνει να αφορά οικογένειες που τελειώνουν αφού τα παιδιά έχουν μεγαλώσει», δήλωσε στο δημοσίευμα.

«Πιστεύω ότι τόσες πολλές γυναίκες χωρίζουν σε μικρότερες ηλικίες, και είναι τόσο ταμπού και υπάρχει τέτοιο στίγμα γύρω από αυτό», συνέχισε η Έμιλι.

Η Έμιλι μίλησε νωρίτερα για το διαζύγιο της, ενώ εμφανίστηκε στο podcast Going Mental του Dear Media με την Eileen Kelly.

«Δεν είχα το κουράγιο να φύγω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμουν πραγματικά, πραγματικά δυστυχισμένη», είπε.

 

«Το νούμερο ένα είναι ο Sly»

Η Έμιλι εξήγησε ότι το άγχος που ένιωθε από τη δυστυχία της εκδηλωνόταν στο σώμα της, λέγοντας: «Ήμουν περίπου 100 κιλά και μόλις είχα γεννήσει ένα μωρό. Έγινα πολύ αδύνατη επειδή δεν ήμουν καλά».

Τον Οκτώβριο του 2020, το μοντέλο ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της και καλωσόρισε τον Sylvester τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Ωστόσο, ο γάμος τους αντιμετώπισε δυσκολίες τον Ιούλιο του 2022, μετά τις καταγγελίες για απιστία και σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά που προέκυψαν εναντίον του Σεμπάστιαν.

Έκτοτε, η Έμιλι έχει συνδεθεί ερωτικά με διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Χάρι Στάιλς και ο Έρικ Αντρέ.

Η πρωταγωνίστρια του Gone Girl μίλησε πρόσφατα για το γεγονός ότι είναι ανύπαντρη μητέρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Harper’s Bazaar.

«Ποτέ άλλοτε στη ζωή μου δεν είχα τόσο ξεκάθαρες προτεραιότητες. Το νούμερο ένα είναι ο Sly, και αυτό είναι όλο», δήλωσε.

Πηγή: in.gr

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News