Δίκη Πισπιρίγκου: Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της Ρούλας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Eurokinissi

Η εισαγγελέας απέκλεισε το ενδεχόμενο να έγινε λάθος απο τους γιατρούς και να μπέρδεψαν την κεταμίνη με την αδρεναλίνη, επειδή όπως είπε, υπάρχουν σημαντικές και ευδιάκριτες διαφορές στα φάρμακα.

Να κηρυχθεί ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας ζήτησε από το ΜΟΔ η εισαγγελέας της έδρας, μετά από μαραθώνια διαδικασία, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε το βράδυ.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, τελεσμένη και σε απόπειρα, με την 35χρονη κατηγορούμενη να αποχωρεί από τη δικαστική αίθουσα.

«Έγινε εργαλείο το παιδί στα χέρια της για να χειριστεί τον Δασκαλάκη. Πως μας λέει ότι ήταν τα πάντα και την έχει εγκαταλείψει, δώδεκα ημέρες μετά το θάνατο Ίριδας;» διερωτήθηκε η εισαγγελέας, προσθέτοντας πως «Δυστυχώς η ζωή ξεπερνάει καμία φορά και το πιο ευφάνταστο σενάριο.»

«Λέει στα μηνύματα της δώστε την, τι είναι η Τζωρτζίνα; Βαλίτσα; Την φρόντισε ποτέ τη ψυχή του παιδιού της;» είπε επίσης σε έντονο ύφος η εισαγγελική λειτουργός, προσθέτοντας πως η κατηγορούμενη μία με την ασθένεια της Τζωρτζίνας και μία με την απώλεια της, κατάφερε να φέρει πίσω το Μάνο Δασκαλάκη.

«Ακόμα και στην απολογία της, το μυαλό της είναι να θίξει τον Δασκαλάκη. Πουθενά δεν έχει την έννοια της, το θάνατο του παιδιού της. Αυτή που είχε χάσει ένα παιδί έξι μηνών, είχε διάθεση να πηγαίνει στα ξενοδοχεία και να παίζει κρυφτούλι με συγγενείς της. Δεν κλαίνε μόνο οι Ρομά, οι γύφτισσες, κλαίνε όλοι. Δεν υπάρχει μάνα που να μην κλαίει πάνω από το κεφάλι παιδιού της. Δε θέλω να θυμηθώ όλες αυτές τις μάνες σύμβολα που έχασαν παιδιά τους. Δεν ήθελε να την λυπηθούν οι νοσηλεύτριες; Εδώ στην απολογία της γιατί έκλαιγε; Δεν της είπε Ηλιάδης να μην κλαίει. Είναι δυνατόν ουτε τη στιγμή της αποσωλήνωσης, που αυτό το ψυχάκι κάνει ένα βήμα προς ζωή να μην συγκινείται. Αναρωτιέμαι εδώ μπροστά τι ήθελε να αποδείξει και έκλαιγε;» είπε η εισαγγελέας σε έντονο ύφος στην κατηγορούμενη, λίγο πριν φύγει από τη δικαστική αίθουσα.

Διαβάστε αναλυτικά στα parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News