Ελληνικό: Τραγικό τέλος, βρέθηκε η σορός του 41χρονου

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 19 Ιανουαρίου – Διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης του 41χρονου Χρήστου Γκρέκα που αγνοούνταν από το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου από την περιοχή του Ελληνικού.

Δυστυχώς 17 μέρες μετά από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, εντοπίστηκε η σορός του άτυχου 41χρονου στην περιοχή του Αλίμου.

Η σορός του βρέθηκε στον Άλιμο, διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του

Άγνωστο παραμένει αν ήταν νεκρός καθ’ όλη τη διάρκεια που τον αναζητούσαν οι οικείοι του, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Στην ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Γκρέκας, εξαφανίστηκε στις 19 Ιανουαρίου από την περιοχή του Ελληνικού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χρήστου Γκρέκα στις 29 του ίδιου μηνός -δέκα μέρες μετά- και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο» θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογενείας

Η εξέλιξη των ερευνών για τον εντοπισμό του είχε τραγικό τέλος, αφού βρέθηκε νεκρός μετά από 17 ημέρες.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Χρήστου Γκρέκα, και θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Πηγή: In.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News