Hayate: «Έδινε αλκοόλ σε ανήλικα και τα πήγαινε στο δωμάτιό του - Οι εξευτελιστικές συμπεριφορές

Σοκάρουν οι εικόνες από το περιεχόμενο που παρείχε για χρόνια ο πασίγνωστος streamer, Hayate Kirino ή… «αρχηγός».

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο YouTuber και TikToker, Hayate, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 35χρονος YouTuber συνελήφθη στην οικία του στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (6/2), προέβη σε νέα ζωντανή μετάδοση των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται, εις βάρος δύο αδύναμων ατόμων, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, και κυρίως του Youtube και του Tiktok, μετέδιδε εικόνες στην οποίες κατά καιρούς καταγραφόταν η κακοποίηση ΑμεΑ και εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από τους «πιστούς» ακολούθους του, που πλήρωναν για να βλέπουν ανθρώπους να κακοποιούνται σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε το βίντεο της ντροπής

 

Σημειώνεται πως το πιο πρόσφατο live βίντεο του εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (5/2) προς Τρίτη (6/2), όταν προέβη σε ζωντανή μετάδοση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, σε πράξεις όμοιες με αυτές της δικογραφίας, που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας μετέβηκαν στην οικία του, στην οποία πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά την οποία κατασχέθηκαν 7 σκληροί δίσκοι και 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων, ενώ ο ίδιος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη σύλληψη του κατηγορουμένου στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο άτομα με αναπηρία λόγω νοητικής υστέρησης, τα οποία, κατόπιν προηγούμενης εντολής Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Ο 35χρονος, γνωστός με δύο ψευδώνυμα στο διαδίκτυο, κατηγορείται ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιελάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, σε βάρος ατόμων με αναπηρία λόγω νοητικής υστέρησης και στη μετάδοση αυτών σε πραγματικό χρόνο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος YouTuber και TikToker αποκόμιζε σημαντικά χρηματικά ποσά, αναγκάζοντας τα άτομα αυτά να πραγματοποιούν διάφορες προκλήσεις, που έθεταν θεατές, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

«Έδινε σε ανήλικα κορίτσια αλκοόλ και τα πήγαινε στο δωμάτιό του»

Tο πρωί της Τετάρτης (7/2), δύο από τα θύματά του μετέφεραν τη δική τους μαρτυρία για τη δράση του «Hayate» δίνοντας νέες διαστάσεις στο ζήτημα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα είπε ένα από τα θύματά του, ο Youtuber έδινε αλκοόλ σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15-17 ετών και τα οδηγούσε στο δωμάτιό του.

«Με χτυπούσε άσχημα, με έφτυνε, μου έδινε μπουκέτα (σ.σ. γροθιές) παντού στο σώμα» είπε στον ΑΝΤ1 ο Red Dragon. Σύμφωνα με τον ίδιο ο Hayate «έχει εκμεταλλευτεί πολλά άτομα. Το πιο άσχημο πράγμα είναι ότι έπαιρνε κορίτσια 15 έως 17 ετών, τις πότιζε αλκοόλ και με το ζόρι τις σήκωνε και τις έπαιρνε στο άλλο δωμάτιο».

«Έχει χτυπήσει πολλά άτομα. Πλήρωναν οι haters μέχρι 200 ευρώ για να μας χτυπήσουν» πρόσθεσε ο Red Dragon.

«Ήμουν παλιότερα σε reality show ταλέντων και εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιθυμία μου. Με πήγε εκεί ένας μάνατζερ. Μου έλεγε θα σε κάνω νούμερο ένα, θα σε κάνω διάσημο. Έδινε και κάποια ποσά, αλλά πάρα πολύ μικρά. Από όλα αυτά τα χρήματα που κέρδιζε, εκείνος κρατούσε τα πάντα κι εμάς μας έδινε ελάχιστα. Μας χρωστάει πολλά λεφτά», μοιράστηκε στην εκπομπή ο άλλος άνδρας που δηλώνει θύμα του youtuber.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News