Μάνδρα: Μαφιόζικη δολοφονία επιχειρηματία με καλάζινκοφ - Είχαν σκοτώσει και τη γυναίκα του

Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε όχημα στη Μάνδρα, έχοντας δίπλα του ένα καλάζνικοφ. Η γυναίκα του είχε δολοφονηθεί πριν μερικά χρόνια…

Σε σεσημασμένο άνδρα που έχει απασχολήσει για διάφορες υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου φέρεται να ανήκει το όχημα που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα καμένο στη Μάνδρα Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη εταιρίας logistic που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και άλλων αδικημάτων. Όμως εξαιτίας της πλήρους απανθράκωσης οι αστυνομικοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα και για αυτό τον λόγο, θα προχωρήσουν σε έλεγχο DNA.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε φλεγόμενο όχημα επί της οδού Αγίας Αικατερίνης. Η αρχική ενημέρωση της αστυνομίας από κατοίκους της περιοχής ήταν πως ακούστηκαν πυροβολισμοί και μόλις έφτασαν τα περιπολικά, εντόπισαν το φλεγόμενο όχημα. Μετά την κατάσβεση, εντοπίστηκε η σορός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του ιδιοκτήτη του οχήματος, είχε δολοφονηθεί πριν λίγα χρόνια, πάλι στην ίδια περιοχή από ασύλληπτα έως σήμερα, άτομα.

 

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News