Μητσοτάκης: Κανονικά η sold out συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης με ένα τραγούδι τους «Ομολογώ ότι κι εγώ την περιμένω», έγραψε για τη συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κανονικά θα διεξαχθούν οι δύο προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου συναυλίες των Coldplay όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησης στα social media με την ανασκόπηση της εβδομάδας.
Καθώς οι εργασίες στο Ολυμπιακό συγκρότημα προχωρούν, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των προγραμματισμένων για τις 8 και 9 Ιουνίου συναυλιών στο ΟΑΚΑ του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay, μην κρύβοντας μάλιστα ότι και ο ίδιος είναι φαν του βρετανικού συγκροτήματος.
Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την ανάρτησή του με τους στίχους ενός τραγουδιού τους.

«And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δύο συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος είναι ήδη sold out. Το Στάδιο πρόκειται να επαναλειτουργήσει από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

 

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News