Αχιλλέας Μπέος: Ζήτησε αναβολή της υπόθεσης Τετέι φωνάζοντας «είμαστε στην Ελλάδα, όχι στη Βόρεια Κορέα»

Επεισοδιακή ήταν η απολογία του Αχιλλέα Μπέου στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για την αποβολή του από το Κηφισιά-Βόλος, λόγω ρατσιστικής επίθεσης.

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε τη διακοπή της εκδίκασης της πειθαρχικής του δίωξης για την αποβολή του στο ματς με την Κηφισιά με  το αίτημα του να απορρίπτεται με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, να αντιδράει με έντονο τρόπο.

Στο βωμό της απουσίας του νομικού του εκπροσώπου, Περικλή Κουτσιανόπουλου, ζήτησε την διακοπή και την αναβολή της διαδικασίας με τον αθλητικό δικαστή, Αναστάσιο Δάτσκο να αρνείται κατηγορηματικά το αίτημα του, με συνέπεια να ακολουθήσει έντονη αντίδραση από πλευράς του προέδρου του συλλόγου της Μαγνησίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε: «Όλοι κρινόμαστε, δεν είμαστε στην Κορέα. Μην με αναγκάσετε να ζητήσω εξαίρεση. Δεν θα δικάσετε! Θα σου κάνω αναφορά. Μην τρελαθούμε κιόλας.»

Έπειτα ο Αχιλλέας Μπέος απολογήθηκε στον  δικαστή για το ξέσπασμα του, επικαλούμενος το θέμα του με το σακχαρώδη διαβήτη:

«Δεν είχα σκοπό να σας θίξω και να σας μειώσω. Είμαι διαβητικός και σε αυτές τις περιπτώσεις ανεβαίνει το ζάχαρό μου».

Εν τέλει έπειτα από γραπτό αίτημα του προέδρου του Βόλου , η εκδίκαση της υπόθεσης της ρατσιστικής επίθεσης στον Τετέι  στο ματς της Κυριακής (11/2)  Κηφισιά-Βόλος, πήρε αναβολή για τις 22 Φεβρουαρίου στις 13:00.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News