Ολυμπιακός Κάρμο: Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της Εθνικής Αγκόλας

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει έρθει σε επαφή με αξιωματούχους της Αγκόλας για να εκπροσωπήσει την αφρικανική εθνική ομάδα στο μέλλον, αλλά δεν έχει ακόμη λάβει απόφαση

Ο Ντάβιντ Κάρμο  πραγματοποιεί μια ιδανική αρχή με τα χρώματα του Ολυμπιακού ,καθώς συνιστά ,με τις εμφανίσεις του ως τώρα, την πλέον αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας, πετυχαίνοντας μια πολύ γρήγορη προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα.

Αξιοποιώντας λοιπόν το ταλέντο που κατέχει, ο Πορτογάλος αμυντικός δεδομένα έχει στο μυαλό του και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Νταβίντ Κάρμο κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες του UEFA Nations League, αλλά δεν έκανε το ντεμπούτο του για την Πορτογαλία, καθώς βέβαια η προεπιλογή στην Εθνική Πορτογαλίας τον βρίσκει αντιμέτωπο με ισχυρό ανταγωνισμό. Ο Κάρμο, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης κάτω των 19 ετών για την Πορτογαλία, εξετάζει και το ενδεχόμενο της Εθνικής Αγκόλας, την οποία μπορεί επίσης να υποστηρίξει. Ο παίκτης έχει ρίζες από την Αγκόλα από την πλευρά του πατέρα του στην οικογένεια.

Ο τύπος της Ανγκόλας ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί, στο μέλλον, να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα, ενώ ένα μέρος της ιστορίας επιβεβαιώνεται καθώς σύμφωνα με πηγές της A BOLA, αξιωματούχοι της ομοσπονδίας της Αγκόλας μίλησαν με τον Κάρμο, προκειμένου να υπερασπιστεί  τα χρώματα της χώρας στο μέλλον.

Ο 24χρονος παίκτης δεν έχει λάβει ακόμη καμία απόφαση, αλλά δεν κλείνει την πόρτα σε αυτή την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News