Γιώργος Νταλάρας: Όσα αποκαλυπτικά είπε στο Mega Stories - «Άλλη Ελλάδα ονειρεύτηκα»

Γιώργος Νταλάρας: Όσα αποκαλυπτικά είπε στο Mega Stories - «Άλλη Ελλάδα ονειρεύτηκα»

Ο Γιώργος Νταλάρας άνοιξε την καρδιά του στο Mega Stories και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που τον απασχολούν, ενώ αποκάλυψε και κρυφές πτυχές της πορείας του στο τραγούδι.

Ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Stories της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, που το τελευταίο διάστημα βρέθηκε δύο φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων με τις δηλώσεις του, άνοιξε τα χαρτιά και την καρδιά του. Ο Νταλάρας μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι αλλά και για τα κοινωνικά ζητήματα που τον απασχολούν.

Μισώ τη διασημότητα, δεν τη θέλω

«Ο Θεοδωράκης με μάγεψε. Μισώ τη διασημότητα, δεν τη θέλω, γιατί ο διάσημος των εποχών μας θεοποιείται. Άρα αυτός έχασε την οντότητά του, δεν είναι πλέον ο ίδιος. Εμένα αν με ρωτήσεις ποιος θέλω να είμαι, θα σου πω: ο Γιώργος. Το Νταλάρας μου είναι αδιάφορο», δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας.

Έκανα αγώνα να φύγω από τα νυχτερινά κέντρα

«Δεν είμαι αποκλεισμένος. Έκανα αγώνα να φύγω από τα νυχτερινά κέντρα, γιατί εγώ γεννήθηκα εκεί μέσα. Ερχόντουσαν κάτι ματσωμένοι από τα Μέγαρα και την Ελευσίνα, έφερναν και τα πιστόλια τους μαζί, καμιά φορά έριχναν κι από καμία. Έφερναν και κορίτσια για να κάνουν κονσομασιόν, αυτό δεν μπορεί να αρέσει σε ένα παιδί 16 χρονών», περιγράφει στην κάμερα του MEGA ο τραγουδιστής.

Αυτή την Ελλάδα ονειρεύτηκα, όχι την άλλη

«Πριν από 6-7 χρόνια ήμουν στον δρόμο, γινόταν πανζουρλισμός. Ψάχνω να δω τι γινόταν, πλησιάζω στον δρόμο και βλέπω έναν νεαρό 20 χρονών να έχει πάρει αγκαλιά ένα σκυλάκι, που αν περνούσε στην άλλη μεριά του δρόμου, θα το σκότωναν. Λυπήθηκα που δεν ήμουν εγώ αυτός… και οι άλλοι οι κάφροι του φώναζαν: φύγε, ρε μαλ…α από τη μέση. Δεν είναι ζωή αυτή, Δώρα. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι και είμαστε γεμάτοι από τέτοιους», περιγράφει ο Γιώργος Νταλάρας αμέσως μετά και συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά του.

«Αυτή την Ελλάδα ονειρεύτηκα, όχι την άλλη. Δεν μου αρέσει. Δεν είναι χώρα αυτή έτσι όπως πάμε, δεν την θέλω αυτή τη χώρα», υπογραμμίζει.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News