Ντάνι Άλβες: Ωρα μηδέν- Βγαίνει η απόφαση της δίκης για την κατηγορία βιασμού

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε ότι σήμερα Πέμπτη καλείται να βρεθεί στο δικαστήριο και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί και η τελική απόφαση για το μέλλον του, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού που τον «βαραίνει»

Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία στην υπόθεση Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης, που κατηγορείται ότι βίασε μια νεαρή γυναίκα στο μπάνιο του νυχτερινού κέντρου Sutton στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου 2022, θα γνωρίζει την απόφαση του δικαστηρίου, σήμερα Πέμπτη (22/2), αφού πέρασε περισσότερο από ένα χρόνο προφυλάκισης. Το δικαστήριο έχει καλέσει τον κατηγορούμενο για έγκλημα σεξουαλικής επίθεσης να παραστεί στις 10:30 π.μ. για την δικαστική ακρόαση.

Άλβες ως τώρα έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έχει υποστηρίξει πως τα γεγονότα έλαβαν χώρα με τη συναίνεση της κοπέλας. Οι νομικοί εκπρόσωποι της κοπέλας ζήτησαν την ανώτατη ποινή φυλάκισης για 12 χρόνια, ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή 9 ετών. Επιθυμούν, επίσης και την ίδια αποζημίωση με την Εισαγγελία, ύψους 150.000 ευρώ.

Η υπεράσπιση του παίκτη, η οποία αρνείται τον βιασμό, ζητά από το δικαστήριο να τον αθωώσει ή, εναλλακτικά, να τον καταδικάσει σε φυλάκιση ενός έτους για σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ψυχική υγεία του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ως απόρροια της δυσμενής του θέσης.

Οι εκδοχές που έχει δώσει ο Ντάνι Άλβες ποικίλλουν.  Αρχικά, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα, στη συνέχεια παραδέχθηκε, ότι ήταν μαζί της στην τουαλέτα του κλαμπ χωρίς να συμβεί τίποτα μεταξύ τους και τέλος, όταν ο δικαστής τον έφερε αντιμέτωπο με τα αποτελέσματα του  βιασμού, ισχυρίστηκε ότι με την κατήγορο είχε γίνει σεξουαλική πράξη με συναινετικό τρόπο, προστατεύοντας έτσι, όπως ισχυρίζεται την «τιμή» της.

Η τελευταία του εκδοχή, που προέκυψε τον Ιανουάριο του 2024, έχει να κάνει με ισχυρισμούς του  ότι είχε ήπιε περισσότερο από όσο χρειαζόταν εκείνο το βράδυ και δεν γνώριζε τις πράξεις του, δίνοντας του «ελαφρυντικό» σε περίπτωση που αυτή γίνει αποδεκτή, από το δικάσιμο όργανο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News