Ελισάβετ Μουτάφη: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τον Μάνο Νιφλή - «Φιλιόσουν με τον Μάινα και έρχεσαι να φιλήσεις εμένα;»

Ελισάβετ Μουτάφη: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τον Μάνο Νιφλή - «Φιλιόσουν με τον Μάινα και έρχεσαι να φιλήσεις εμένα;»

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε με τον Μάνο Νιφλή στο «Ενώπιος Ενωπίο» απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησαν για την σχέση τους αλλά και την καθημερινότητα τους.

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής ήταν οι καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον ANT1. Μίλησαν για την σχέση τους αλλά και τις επαγγελματικές τους καριέρες.

«Είναι περίεργοι άνθρωποι. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ηθοποιός. Είναι πολυεπίπεδα άτομα» είπε ο Μάνος Νιφλής για το πως είναι να η ζωή δίπλα σε μια ηθοποιό ενώ για τις ερωτικές σκηνές της συζύγου του, σχολίασε, «Πλέον το έχω συνηθίσει. Την πρώτη φορά πήγα να δω την Ελισάβετ σε πρόβα. Μόλις την είχα γνωρίσει. Φιλιόταν με τον Στέλιο Μάινα, και στο διάλειμμα ήρθε να με φιλήσει και της λέω, “πλάκα κάνεις, φιλιόσουν με τον Μάινα και έρχεσαι να φιλήσεις εμένα;”. Βέβαια όλο αυτό γίνεται με κάποιος κανόνες, το έχω μελετήσει. Παρατηρώ αν κάποιος πάει να κάνει κάτι παραπάνω».

«Δεν είναι εύκολο. Ξέρω ότι υπάρχει μια συνθήκη, και για μένα που είναι δουλειά μου, δε θα ήταν εύκολο. Και οι περιοδείες δεν είναι εύκολες. Είναι υποστηρικτικός όμως. Υπάρχουν δυσκολίες σε αυτό…» συμπλήρωσε από τη δική της πλευρά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Συναντιόμαστε τα Σαββατοκύριακα

Σε άλλο σημείο το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι ο χρόνος που έχουν ελεύθερος, είναι ελάχιστος με τον Μάνο Νιφλή να αποκαλύπτει, «Συναντιόμαστε τα Σαββατοκύριακα. Έχουμε βρει έναν τρόπο αποσυμπίεσης. Η Αίγινα είναι ένας μαγικός τόπος που πηγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα για αποσυμπίεση. Δεν υπάρχει ποτέ απόλυτη ισορροπία σε ένα ζευγάρι. Είναι με τις φάσεις του».

«Δεν έχει και νόημα να είναι πάντα όλα τέλεια. Δεν θα είχε ενδιαφέρον να ήταν πάντα όλα τέλεια. Έτσι είναι η ζωή. Εννοείται ότι μου κάνει κριτική, με βοηθά πολύ, είναι πολύ to the point», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ο Λαζόπουλος μου πρότεινε να αλλάξουμε το επίθετό μου

«Εγώ το Μουτάφη δεν το έκανα τυχαία. Το είχε χρησιμοποιήσει και ο πατέρας μου επί χούντας. Ο Λαζόπουλος μου πρότεινε να το αλλάξουμε και διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου. Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που έφυγε, δυο μέρες πριν τα γενέθλιά του. Δεν το χω ξεπεράσει ακόμα. Έφυγε πολύ απότομα», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News