Αχιλλέας Μπέος: Η αναπάντεχα «φιλική» τηλεφωνική συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη

Οι Αχιλλέας Μπέος και Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησαν τηλεφωνικώς σε ήρεμους τόνους παρά τα όσα έχουν ειπωθεί ανά τους καιρούς μεταξύ τους, κάνοντας μέχρι και κομπλιμέντα…

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος  Αχιλλέας Μπέος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, παραδόξως έχοντας όψη τις πρόσφατες σκληρές κουβέντες που αντάλλαξαν, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία σε εντελώς διαφορετικό τόνο το βράδυ της Τετάρτης 21/2.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, για κάνα λεπτό ακουγόταν ο Μπέος να συνομιλεί με κάποιο οικείο πρόσωπο, ώσπου στη «γραμμή» εισήλθε ο Στέφανος Κασσελάκης. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να μιλούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, να δίνει συγχαρητήρια για την επανεκλογή του Μπέου στον Δήμο Βόλου.

Η αποκάλυψη του «Big Mouth»

«Μια απίστευτη ιστορία μού διηγήθηκε ένας φίλος που βρέθηκε προχθές το βράδυ στον ίδιο χώρο με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Περασμένη ώρα, όπως μου είπε, ο τελευταίος δέχθηκε μια βιντεοκλήση. Για κάνα λεπτό ακουγόταν να συνομιλεί με κάποιο οικείο πρόσωπο, ώσπου στη «γραμμή» εισήλθε (λέει) ο Στέφανος Κασσελάκης. Και εκεί αρχίζουν (λέει πάλι) τα ωραία, με τον Μπέο να μιλάει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λες και δεν έχει συμβεί τίποτα και τον Κασσελάκη να δίνει συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στον Δήμο Βόλου. Αν δεν ήταν σοβαρός άνθρωπος ο συνομιλητής μου, θα πίστευα ότι μου κάνει την απόλυτη φάρσα. Στην προσπάθειά μου να τον αμφισβητήσω έσπευσε να μου ορκιστεί στα παιδιά του, επισημαίνοντάς μου ότι από τη γωνία που καθόταν είχε τη δυνατότητα να δει αυτοπροσώπως τον πρόεδρο Κασσελάκη».

Πηγή: Parapolitika.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News