Στέφανος Κασσελάκης: Πάρτυ στο Κολωνάκι με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραμονή του στην ηγεσία

Σε ένα to know us better πάρτυ υποδέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάυλερ, την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού 4ου Συνεδρίου το κόμματος.

Το ραντεβού είχε οριστεί για τις 20:30 στο γνωστό μπαρ – κλαμπ του κέντρο της Αθήνας, Kuko’s The bar και ήδη έχουν αρχίσει να προσέρχονται οι καλεσμένοι.

Δείτε βίντεο πάνω

Απώτερος σκοπός του κ. Κασσελάκη ήταν να βάλει τέλος στο εμφυλιακό κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες και να φέρει την σύμπνοια και την ηρεμία στο κόμμα γιατί βλέπει πως έτσι «το καρό δεν κυλάει». Άλλωστε μετά την ομόφωνη απόφαση των συνέδρων να μην πάει τελικά το κόμμα ξανά σε εκλογές προέδρου, ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει να τα βρει ξανά με τους συντρόφους που στάθηκαν στο πλευρό της Όλγας Γεροβασίλη, καθώς βλέπει πως δεν μπορεί να οδηγηθεί το κόμμα έτσι σε ευρωεκλογές.

Ποιοι πήγαν
Στο μπαρ μεταξύ άλλων προσήλθαν οι Δώρα Αυγέρη, Ελενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Χρήστος Γιαννούλης, Σωκράτης Φάμελλος, Πέτρος Παππάς, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Παναγιώτης Ρήγας, Ρένα Δούρου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Συμεών Κεδίκογλου, Κυριακή Μάλαμα και άλλοι βουλετές και στελέχη του κόμματος.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News